Yay burçları nasil hediyelerden hoşlanır?

Konu sahibi son olarak 713 gün önce görüldü
Kendi tarzını kendi yaratan yay burçları ilginç gelen ve tarzına yenilik katacak hediyelere bayılırlar. Eğer bir yay burcuna ne hediye alınır bilmiyorsanız ona kozmik hediyeler, giyim ve aksesuar gibi onu güzelleştirecek hediyeler almanız mümkün. Seçici zevkleri olan yaylar, az bulunan birçok şeyi bilir ve bu tarz hediyelerden çok hoşlanır. Aynı zamanda yay burçlarının hoşlandığı hediyelerden bazıları da ev eşyalarını oldukça severler. Örneğin, kupa hediye almaya bayılırlar hatta birçok yay burcunun evinde onlarca sayıda hediye kupa bardak bulunur. Özellikle evci hayvanlarla yaşamayı seven yay burcu insanları, hem kendilerine hem de evcil dostlarına hediye alınmasından çok mutlu olurlar.
yay burçları nasıl hediyelerden hoşlanır

YAY BURÇLARI EĞLENCELİ HEDİYELERE BAYILIR​

Sokaklarda gezmekle birlikte evde vakit geçirmeyi de çok seven yaylara evde kullanabileceği hediyeler alabilirsiniz. Yay burçlarının hoşlandığı hediyelerden birisi de eski plaklardır. Özellikle nostalji ürünlerine bayılan yay burçlarına kitaplar, oyun setleri, ajanda ve köstekli saatlerden alabilirsiniz. Ayrıva partneriyle birlikte uzun geceler geçirerek fantezi yapmaya bayılan yaylara özel hediyeler de alabilirsiniz.
yay burçları nasıl hediyelerden hoşlanır

YAYLARA NASIL HEDİYE ALINIR?​

Yaylar oldukça tutkulu, samimi ve eğlenceli insanlar oldukları için kendileri gibi gördükleri eğlendiren şeyleri severler. Yay burcu kadınına nasıl hediye alınır merak edenlere elbise almak isterlerse eğer renkli renkler almalarını önerebiliriz. Yaz ve kış yay burcu renkli olmaya bayılır. Yay kadınları ipek ve kadife kumaşa bayılırlar. Temel içgüdüsünü etkileyen en önemli iki kumaş türüdür, ne tür giysi olursa olsun. Yay burcu erkeğine nasıl hediye alınır sorusunun cevabı ise, yay erkekleri çok özel insanlar olduğunu ve kendilerini özel hissettirecek şeylerden hoşlandıklarını belirtelim. Özellikle yay burçları uçuk kaçık insanlar olduğu için onlara içinde delilik olacak birçok hediyeyi alabilirsiniz

Yükselenim yay, kendim kova. Teknolojik aletlere bayılırım. Tşkler

Önünüze gelen güzel herhangi bir seyi paketleyip gönderin.

Çok açıklayıcı oldu... Detay verir misin astro adam akıllı
Başak'a sor; Yaydı.
Ya da dedikodu toplamak adına sömürüp,zılgıtı yeyince olgunlaştığın bir Yay'a sor.
Boldur sende.
Psikologluğunu üstlenemiyeceğim

• Hehe
Tepkiler: Aze
Başak'a sor; Yaydı.
Ya da dedikodu toplamak adına sömürüp,zılgıtı yeyince olgunlaştığın bir Yay'a sor.
Boldur sende.
Psikologluğunu üstlenemiyeceğim
Olayları bilmeden kulaktan dolma bilgilerle gelip ne kolay suçluyorsunuz değil mi?
Benim eski yönetimle aram bozulduğunda o anda bana yanaşıp her lafımı çevire çevire farklı şekillerde ona buna ulaştıran kendisiydi. Kendisini ve bana herkes hakkında anlattığı hiçbir şeyi asla söylemedim yaptığı şeylere rağmen. Söylemem de.
Seni zerre kadar tanımıyorum ona buna da sormadım kimdir necidir diye.
Yaptığın edepsizliği yüzüne vurdum o konuda ve geçti gitti. Ama sen doğum haritamdan tut herkese kadar ulaşmaya çalışmışsın azenin ne boku var diye.
Ah canım bana deseydin ben dürüst insanım anlatırdım sana en gerçekleri.
Yorulmuşsundur...

Olayları bilmeden kulaktan dolma bilgilerle gelip ne kolay suçluyorsunuz değil mi?
Benim eski yönetimle aram bozulduğunda o anda bana yanaşıp her lafımı çevire çevire farklı şekillerde ona buna ulaştıran kendisiydi. Kendisini ve bana herkes hakkında anlattığı hiçbir şeyi asla söylemedim yaptığı şeylere rağmen. Söylemem de.
Seni zerre kadar tanımıyorum ona buna da sormadım kimdir necidir diye.
Yaptığın edepsizliği yüzüne vurdum o konuda ve geçti gitti. Ama sen doğum haritamdan tut herkese kadar ulaşmaya çalışmışsın azenin ne boku var diye.
Ah canım bana deseydin ben dürüst insanım anlatırdım sana en gerçekleri.
Yorulmuşsundur...

Hakkımda hiçbir şey bilmediğin gibi olayların nüanslarını da kaçırıyorsun.
Banane senin Başak ya da X biriyle aranda olup bitenden? O süreçte o ve ekibi ağza dahi alınmayacak şeyler yazıyordu hakkimda ve sen bunu destekliyordun. Gözümde, Hakkında hiçbir şey bilmediğin bir insan icin ya da şahit olduğun olayda hiçbir şey bilmeden dahil olup taraflasma gibi ilkel, duruşsuz bi huya sahip samimiyetsiz bi tipsin. Sanane mesela benim bir insana olan eleştirimden? Edepsizlik ne ayrıca, ilkokul terk misin? Aç TDK bak yazdığım kelimeler ne anlama geliyor. Konularda da gelip alıntı yapıp bir şeyler geveliyorsun, hafızamdan bir şeyler sununca da yine suçlu çıkıyorum.
Rahatsız misin acaba?
Bence öylesin.

başak’a ne sorulacak arkadaşlar? ben sorayım da kapansın bu mevzu. kadın burada yok, olayın üzerinden yıllar geçmiş. ne alıp veremediğiniz var, bilmiyorum. lakin, yeni bir hayat kurmuş, buradan ayrılmış birilerini sürekli ve düzenli olarak yazmayın.

Banane senin Başak ya da X biriyle aranda olup bitenden?

Kjkjkjkj dünden beri bir Başak tır tutturmuş gidiyo bide bana ne demiş yaaa kjkhkh…….sana neyse niye aynı kişiyi olayı ısıtıp ısıtıp kızın önüne koyuyordu ki kjkjkj

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
başak’a ne sorulacak arkadaşlar? ben sorayım da kapansın bu mevzu. kadın burada yok, olayın üzerinden yıllar geçmiş. ne alıp veremediğiniz var, bilmiyorum. lakin, yeni bir hayat kurmuş, buradan ayrılmış birilerini sürekli ve düzenli olarak yazmayın.

Hiçbir sorunum yok kendisi ile, buradaki bir çok insandan da daha omurgalı.
Anlatmak istediğimi net bir şekilde anlattım ben.
Bana laf sokuluyorsa, cevap alındığında ya mızıkçılık yapılmayacak ya da muhatap olunmayacak.
Lütfen,teşekkürler.

öykünün enayisi hikayesini bilen var mı? aklıma geldi de...
sataşmak adına yazmıyorum valla. ama burada enayi nyc oluyor. geçmişin üzerinden nereden baksan 5 sene geçmiş, belli ki içerlendigin şeyler olmuş vaktinde, o zaman ne sana saldiranlarla ne onları destekleyenlerle görüşüp kapatmadığın meseleyi, dün ki mevzudan sonra kişisel olarak atıflarda bulunup durdun, anlamsız bir biçimde.
sen yinede içine atma bu kadar şeyi, hasta eder insanı.

Bu forumda biri ile hiçbir zaman iki kişi halinde tartisamayacagim sanırım.

İnsan yemiyorum arkadaşlar.

öykünün enayisi hikayesini bilen var mı? aklıma geldi de...
sataşmak adına yazmıyorum valla. ama burada enayi nyc oluyor. geçmişin üzerinden nereden baksan 5 sene geçmiş, belli ki içerlendigin şeyler olmuş vaktinde, o zaman ne sana saldiranlarla ne onları destekleyenlerle görüşüp kapatmadığın meseleyi, dün ki mevzudan sonra kişisel olarak atıflarda bulunup durdun, anlamsız bir biçimde.
sen yinede içine atma bu kadar şeyi, hasta eder insanı.

İnsanları sergiledikleri davranislari ile imgelemek gibi bi huyum var.
Yıpratıcı ama faydasını daha çok gördüm, ne yalan diyeyim.

Bu forumda biri ile hiçbir zaman iki kişi halinde tartisamayacagim sanırım.

İnsan yemiyorum arkadaşlar.

İnsanları sergiledikleri davranislari ile imgelemek gibi bi huyum var.
Yıpratıcı ama faydasını daha çok gördüm, ne yalan diyeyim.
bilmiyorum, ben bir şekilde hesaplaşıyorum. zamanla görüşüm değişebiliyor, çok örneği var. benzer hikaye benim de başıma geldi tavrımı o an net bir şekilde koydum, hatta bildirdim. karşı taraf neye niçin bozuldugumu bildi, kimi utandı kimi sallamadı.
kindar değilim, seninde olmadığını varsayiyorum. o halde bence hiç gerek yok bunu zamana yaymanın.

Hiçbir sorunum yok kendisi ile, buradaki bir çok insandan da daha omurgalı.
Anlatmak istediğimi net bir şekilde anlattım ben.
Bana laf sokuluyorsa, cevap alındığında ya mızıkçılık yapılmayacak ya da muhatap olunmayacak.
Lütfen,teşekkürler.
muratcım, yanlışsın. bu konuda olan tutumun yanlış. dün sana yapılanı da eleştirdim, seni de. ama 3. bir kişiyi (forumda dahi olmayan) ilk anan sendin, bu akşam da devam ediyorsun. gerek olmadığını söylüyorum. yoksa başak da, aze de benim arkadaşım. sen de aynı şekilde burada görmekten hoşnut olduğum birisin. ama bazen de şapkayı masaya koyup, özeleştiri yapmak gerek.

Hakkımda hiçbir şey bilmediğin gibi olayların nüanslarını da kaçırıyorsun.
Banane senin Başak ya da X biriyle aranda olup bitenden? O süreçte o ve ekibi ağza dahi alınmayacak şeyler yazıyordu hakkimda ve sen bunu destekliyordun. Gözümde, Hakkında hiçbir şey bilmediğin bir insan icin ya da şahit olduğun olayda hiçbir şey bilmeden dahil olup taraflasma gibi ilkel, duruşsuz bi huya sahip samimiyetsiz bi tipsin. Sanane mesela benim bir insana olan eleştirimden? Edepsizlik ne ayrıca, ilkokul terk misin? Aç TDK bak yazdığım kelimeler ne anlama geliyor. Konularda da gelip alıntı yapıp bir şeyler geveliyorsun, hafızamdan bir şeyler sununca da yine suçlu çıkıyorum.
Rahatsız misin acaba?
Bence öylesin.
hasta mısın sen ya ahahaha lafı söyleyip nereye kaçıyorsun adam gibi açıkla diyorum şimdi de banane senin anlattıklarından diyorsun
anlamıyorum ki ne derdin

muratcım, yanlışsın. bu konuda olan tutumun yanlış. dün sana yapılanı da eleştirdim, seni de. ama 3. bir kişiyi (forumda dahi olmayan) ilk anan sendin, bu akşam da devam ediyorsun. gerek olmadığını söylüyorum. yoksa başak da, aze de benim arkadaşım. sen de aynı şekilde burada görmekten hoşnut olduğum birisin. ama bazen de şapkayı masaya koyup, özeleştiri yapmak gerek.

Haklı olmak gibi bir kaygım yok Dilek.
Burada olmadığı halde anma etiksizliği konusunda haklısın fakat üzülerek söylemeliyim ki bana edep, adamlık laf çakmaları yapan kişilere karsi had sınırı garantisi veremiycem. Keyfime göre. At koşturur gibi vere de bilirim. Bilir eskiler :s

hasta mısın sen ya ahahaha lafı söyleyip nereye kaçıyorsun adam gibi açıkla diyorum şimdi de banane senin anlattıklarından diyorsun
anlamıyorum ki ne derdin

Şu an tam olarak kaçıyorum, evet.

İyi akşamlar.

Haklı olmak gibi bir kaygım yok Dilek.
Burada olmadığı halde anma etiksizliği konusunda haklısın fakat üzülerek söylemeliyim ki bana edep, adamlık laf çakmaları yapan kişilere karsi had sınırı garantisi veremiycem. Keyfime göre. At koşturur gibi vere de bilirim. Bilir eskiler :s
yok, anlamamak gibi bir ısrarın var. haklı-haksız ayrıştırması yapmıyorum. yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum, tıpkı dün sana yazılanların yanlış olduğunu söylediğim gibi. yoksa ister at koşturun, ister karşılıklı küfürleşin. ne de olsa herkes kendine yakıştırdığını yapar. başak’a da selamınızı iletirim. yemek yiyiim…..

konuyaaa gelecek olursamm
yay burcu retro şeylerden hoşlanırr

Geri