yavru kediler hakkında...

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
bizim evin bahçesinde duman kedimiz vardı gri renkli. 3-4 hafta önce yavruladı ama neyden ötürü bilmiyorum ölmüş perşembe günü. yavrular da baya bir zayıflamış. alayım veterinere felan götüreyim dedim ama kaçıyorlar. nasıl besleriz onları ne yapabiliriz fikri olan var mı?

onlara ne versen yerler muhtemelen, tavuk haşlayıp küçük parçalar halinde yakınlarına bırak gelir yerler. peynir filan severler oda olabilir.

Kaba süt ve su koy onlar kendisini besler.

Yemek yemezler, sütü de kaptan içmeye alışık değillerdir , biz yavru kedilerimize ek besin olarak süt vermeyi aylarca başaramadık ..
marketlerde yedidoğan kedi mamaları var ..
max 5tl olması lazım ..
onlarla çok iyi birbesin sağlayabilirsin ..
yenidoğan maması bulamazsan normal yaş mamalarla da besleyebilirsin ..
Mama yiyemeyecek kadar güçsüzlerse biberonla süt içirebilirsin ..
Biberon ağzını bıçakla genişleterek ..

Yemek yemezler, sütü de kaptan içmeye alışık değillerdir , biz yavru kedilerimize ek besin olarak süt vermeyi aylarca başaramadık ..
marketlerde yedidoğan kedi mamaları var ..
max 5tl olması lazım ..
onlarla çok iyi birbesin sağlayabilirsin ..
yenidoğan maması bulamazsan normal yaş mamalarla da besleyebilirsin ..
Mama yiyemeyecek kadar güçsüzlerse biberonla süt içirebilirsin ..
Biberon ağzını bıçakla genişleterek ..

1 aylıkmış kedi yeni doğan değil :)

1 aylıkmış kedi yeni doğan değil :)

Kedi annesizmiş ve zayıf kalmış ..
Kaldı ki ben kedilerime 2. ayı tamamlayana kadar yenidoğan verdim ..
Anneleri de yedi bunun bir zararı olacağını mı iddia ediyorsunuz?

Kedi annesizmiş ve zayıf kalmış ..
Kaldı ki ben kedilerime 2. ayı tamamlayana kadar yenidoğan verdim ..
Anneleri de yedi bunun bir zararı olacağını mı iddia ediyorsunuz?

Hayır hayır zararı olacağı için değil ama artık dişleri gelmiştir. Yemeğin suyuna batırsa bile yerler onu ben anlatmaya çalıştım.

Anneleri hastalıktan dolayı süt veremiyordu, kaba süt te koydum içtiler, biberonla da besledim içtiler. Kabın içine ekmek doğradım, bisküvi doğradım yediler. Sonra dana gibi olup büyüdüler hem annelerini hemde beni terkettiler.

5 litrelik su kabının altını kestim sütle ekmek içi doğrayıp koydum bi köşeye. şimdilik ordan takılıyorlar bakalım :asd:

Geri