Yavaş yürüyen insanlara siz de gıcık oluyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü

Yavaş yürüyen insanlara siz de gıcık oluyor musunuz?​

yavaş yürüyen insanlar hızlı yürüyen insanlardan daha mutludurlar. yolda koşturan aceleci insanlar çoğunlukla sabırsız ve tahammülsüz olurlar, hep bir yere yetişme telaşı içerisindedirler. yavaş yürümek iyidir, hoştur. hatırlamak istediğiniz bir şeyler varsa yardımcı olur. yok eğer unutmak istiyorsanız hızlı yürüyün. cezaevi maltalarında volta hızlı adımlarla atılır. yollarda insanlar mirkelam gibi koşturuyor.

Yavaşlığın her türlüsü illettir

Caddede yürürken birden dururlar ya… İki tane yapıştırasım geliyor…

bazen dayanılmaz oluyor. hedef noktasına varıp, bekliyorum.

Bazen çekilir misiniz diyorum çünkü hem yavaş yürüyor HEMDE Yolu kaplıyor!

Yavaş yürüyen ya da hızlı yürüyen insanlara karşı özellikle bir tutumum yok ama geçenlerde şöyle bir şeye denk gelmiştim;

IMG_0747.jpeg

IMG_0746.jpeg

IMG_0745.jpeg

TABİ BİR DE @Otantik Varoluş un YÜRÜYÜŞÜNE BAKMAK LAZIM : D

Yavaş yürüyen ya da hızlı yürüyen insanlara karşı özellikle bir tutumum yok ama geçenlerde şöyle bir şeye denk gelmiştim;

Ekli dosyayı görüntüle 96098

Ekli dosyayı görüntüle 96099

Ekli dosyayı görüntüle 96100

TABİ BİR DE @Otantik Varoluş un YÜRÜYÜŞÜNE BAKMAK LAZIM : D
Kimi yürür yaratıcı olur, kimi yürür doğurgan olur favicim….
Doğurganlık da yaratıcılığı ortaya çıkarmanın bir çeşidi değil midir zaten?
Yürüyen yerlerimiz ağrımasın. Akademik paylaşım için teşekkürler, sayende yürümekten daha büyük keyif alıyorum….

Sağlık sorunu olabilir, ağrısı vardır ya da kilo, yaş sebebi ile hızlı yürüyemiyordur. Bu sebeple herhangi bir tepkim olmaz.

Gıcık olurum ve gıcık ederim. Ben de bazen yavaş yürürüm. Hatta kaldırımı işgal ederim. Kollarımı açarım, kimse geçemesin diye. Ama benim acelem varsa, @Angie ile aynı duyguları paylaşabilirim. :) Sıcak havalarda yavaş yürümek daha sağlıklı, bilginiz olsun.

Yaşlı değilse ya da belirgin bir sağlık sorunu yoksa sinir olurum.

Peki sağlık sorunu olduğunu nasıl anlayacaksınız yanına gidip "hey insan sen kaplumbağa gibi yürüyorsun nen var kuzum sağlık sorunun yoksa biraz sana söveceğim mi diyeceksiniz Leftyciiim Hı :d

önümde yürüyosa ve bi türlü gecemiyosam evet gicik olurum.
bi ucan tekme atmak güzel olurdu da.. öyle önüne gelen totoya da vurulmaz ki djck

Tezcanlı olduğum için yavaş insanlarla hareket etmek zorunda kaldığım zamanlarda ömrümden ömür gidiyor diyebilirim içten içe söverim hatta :)

uyuşuk insanlar ömür törpüsü

özellikle de keyfi olarak böyle sanki gıcıklık yapıyormuşcasına anlayamadığım bir havayla kaplumbağa gibi yürüyen insanlara çok gıcık oluyorm…

acele işim olduğunda genelde denk gelirim ya da öyle zamanlarda dikkatimi çekiyo bilmiyorum. çıldırmalık… kanser olmalık…..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki sağlık sorunu olduğunu nasıl anlayacaksınız yanına gidip "hey insan sen kaplumbağa gibi yürüyorsun nen var kuzum sağlık sorunun yoksa biraz sana söveceğim mi diyeceksiniz Leftyciiim Hı :d
Keyif için de yürüyebilir ve bana herhangi bir etkisi olmaz.
Yürüyüş yapmak için çıktığımda da yürüyüş yollarını tercih ediyorum, kimsenin nasıl yürüdüğüne dikkat etmem.:)

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Geri