Yavaş ve İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na destek geldi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bir de bu adama deli diyorlar. Asıl deli kim belli.

bu deli de hala atatürk üzerinden mansur’u vurmaya çalışıyor. şey sanıyor herhalde mansur’un bunu görünce “lanet olsun mansur naptın sen adamım atatürk’ün yattığı şehri yönetirken bu nasıl bi ihanet fak fak fak” diyerek hemen adaylığı kabul edeceğini… çok komik bu adam, videosunu da izledim. küsmüş :(

Ozdag gene bos yapiyor. Gercekten kafayi yemis sanirim. Mansurun cikip tamam o zaman yeaa ben aday olayim bosver kilicdari diyecegini falan mi dusunuyor. Gercekten bu kadar dusuncesiz olamazlar.
Aksener masaya tekrar oturursa bence komik ve eglenceli olur. Boyle bir hareketi bekliyorum kendisinden.

Ozdag gene bos yapiyor. Gercekten kafayi yemis sanirim. Mansurun cikip tamam o zaman yeaa ben aday olayim bosver kilicdari diyecegini falan mi dusunuyor. Gercekten bu kadar dusuncesiz olamazlar.
Aksener masaya tekrar oturursa bence komik ve eglenceli olur. Boyle bir hareketi bekliyorum kendisinden.
jujucum dünden beri siyaset siyaset siyaset yeter artık ya, biraz da siyaset dışında kalan şeylerden bahsedelim mesela iyi parti

Akşener'in masadan kalkması sorun değildi ancak kullandığı üslup ve CHP'li belediye başkanlarına yaptığı çağrı çok yanlıştı. Kılıçdaroğlu ile ilgili vasiyeti ne oldu peki?

İmamoğlu ve Yavaş'ın duruşunu takdir ettim ve konunun koltuk meselesi olmadığının cevabını da vermiş oldular. Kimse koltuk derdinde değil ancak Kılıçdaroğlu'na yapılan yanlıştı ve neyse ki toplumun büyük bölümünde tepki ile karşılandı, Kılıçdaroğlu'nun desteği de arttı.

Mansur Yavaş CHP'li değil, bir ortak aday dı. Ve CHP'ye de geçmedi. Kendisi Meral Akşener ve Ümit Özdağ gibi MHP kökenli. CHP'nin etrafındakiler de hiç biri Sol Parti değil. Hiç bir zaman da olmayacaklar. Herkes te sizin sandığınız gibi Meral'e karşı değil. Onu haklı bulanlar da var. İyi Parti de resmen masadan ayrılmış değil. Ne pazarlıklar yapıldığından da kimsenin bir bilgisi yok. Bu güne kadar ne konuşuldu? Son toplantıda ne konuşuldu? Kimse bunları bilmiyor. Açıklanmıyor da. Meral Akşener gibi senelerin siyasetçisi bir kadın da duygusallığa bağlayıp, birden masadan kalkmaz. Vardır bir planı ve uygulamaya geçti. Ara sıra Medya'dan verilen mesajları dikkate alarak tahmin ediyorum, hedef Kılıçdaroğlu. Anne Kurt hedefin önünde koşarak hedefi yavaşlatıyor. Yavru Kurt'lar da dört bacağından yakalamaya çalışıyor. (Bu taktiği Köpek'ler arabamın peşinden koşarken izlemiştim. Arkadan koşan köpeklerden biri arabaya gögüs vurmuştu, arabanın dengesini bazmak amacıyla.) Tahminim doğruysa, yakında masanın bir ayağı daha kırılacak, yada toplantılar sonrası Kemal bey adaylıktan çekilecek.

İyi Parti'yi var edenler kim? Kılıçdaroğlu ve CHP
Akşener kaç defa "Kılıçdaroğlu'na minnet borcumu ödeyemem." diye ifade kullandı? Çok defa...
CHP'den ayrılıp da İyi Parti'ye geçen milletvekilleri olmasa bugün İyi Parti var olabilecek miydi? Hayır

Demokrasi adına atılan bu adımın karşılığı böyle bir nankörlük olmamalıydı.
Akşener elbette masadan ayrılabilir ancak kullandığı üslup / tavır çok rahatsız ediciydi ve hiç yakışmadı. Üstelik senin partini var eden, ana muhalefet partisinin belediye başkanlarına çağrı yapmak da ne demek?

Kusura bakmayın ancak dilerim ne Kılıçdaroğlu ne de CHP'liler bu yanlışı asla kabullenmemelidir. Masaya tekrar katılım çabalarını da yanıtsız bırakmalılar...

Merkez sağ parti diye yola çıktılar ancak ülkücülüğe oynayıp bir de kendilerini var eden partiyi dayatma yapmakla suçluyorlar...

Anket yapılacakmış da kim kazanırsa o aday olacakmış... Olabilirdi ancak anket için geç kalındı ayrıca anket firmalarına belli bir bedel ödenmeyeceğini kim garanti edecek?

Kılıçdaroğlu destekçileri millet değil de Yavaş destekçileri mi milleti temsil ediyor? Asla... Bu da bir şekil dayatmadır ve dilerim Kılıçdaroğlu / CHP ile bir daha yan yana gelmezler.

@Psinoza
Yukarıdaki yorumumda da yazdığım üzere asıl dayatmayı kendileri yaptılar ve dilerim tekrar bir uzlaşma sağlanmaz.

şuan hepsi kemal'e gebe canım. dönseler dahi ilkinden farklı olarak bazı imtiazlar verecekler. keyfine bak. aynılar aynı yerde...
Demokrasi uğruna ana muhalefet partisi, o dönem tüm itirazlara rağmen milletvekili veriyor ancak şimdi de demokrasi karşıtı ve dayatmacı ilan ediliyor. Üstelik aynı partinin iki belediye başkanına da çağrı yapılıyor...

Bu yapılan yanlışı kimse unutmayacaktır ve olur da bir araya gelinirse ki asla ihtimal vermiyor, istemiyorum ancak dediğin gibi hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

bayılırız <3
aşırı hanımcılıktan masadaki hanımı da kaldırdılar. @juju beybime chp’li başkan, vekil falan diliyorum…

Geri