nedebenmecnun
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sarıl banaçıkın kol kola mitinglere de, sarılın birbirinize. meral dik duruş sergiledi zannedenlere gereken cevabı siz verin, sandığı da bize bırakın. bugüne kadar hiç ekstra bir hevesim yoktu, ne olursa basarız geçeriz diyordum ama bugün işler değişti. durdurun beni garip bi gaza geliş yaşıyorum… meral akşener ve arkasındaki güç mansur ve ekrem’in tabii ki başkanlarını bırakmayacaklarını biliyorlardı da maksat “millet iradesini” düşünüyor şovu yaparak itibar zedelemekti. hadi bakın işinize. millet iradesini diline dolayanların milleti ne hale getirdiğini gördük. (öksürüğüm tuttu iyi geceler)
Bana daçıkın kol kola mitinglere de, sarılın birbirinize. meral dik duruş sergiledi zannedenlere gereken cevabı siz verin, sandığı da bize bırakın. bugüne kadar hiç ekstra bir hevesim yoktu, ne olursa basarız geçeriz diyordum ama bugün işler değişti. durdurun beni garip bi gaza geliş yaşıyorum… meral akşener ve arkasındaki güç mansur ve ekrem’in tabii ki başkanlarını bırakmayacaklarını biliyorlardı da maksat “millet iradesini” düşünüyor şovu yaparak itibar zedelemekti. hadi bakın işinize. millet iradesini diline dolayanların milleti ne hale getirdiğini gördük. (öksürüğüm tuttu iyi geceler)
Sol kesim kadın dik durur sağcılar için bir şey diyemem istisnaları vardır elbet:=)Kadınlara güvenmeyin!
Sol sağ ne ya ?Sol kesim kadın dik durur sağcılar için bir şey diyemem istisnaları vardır elbet:=)