Yatırım Tavsiyesi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Evet gençler. Benim kenarda hatrı sayılı miktarda bir birikimim var. Hemen “tamam anladık çok paran var, zenginsin ama ayıp kardeşim bu kadar yüklü meblağdan da bahsedilmez ki görgüsüzlük bu” falan demeden bi dinleyin. Yastık altında duracağına değerlendirmek istiyorum ama neye yatıracağımı bilmiyorum. Şimdi ben bu 2000 (#ikibin#) lirayı en iyi şekilde nereye yatırıp nasıl değerlendirebilirim?

Not: Öyle coin moin tavsiyesi vermeyin kalbinizi kırarım. Yılların birikimini bir gecede saçma sapan coin de hiç edemem. Garanti getirisi olan yatırım lazım.

Teşekkürler.

tamam anladık çok paran var, zenginsin ama ayıp kardeşim bu kadar yüklü meblağdan da bahsedilmez ki görgüsüzlük bu..........

Yastık altında sakla kanka 2 bin tl önemli
Sabah kalkacaksın yine 2 bin coinlere yatırıp
Düşerse üzülürsün gece yatmadan say 2 bin
Sabah kalkınca say yine 2 bin güzel yatırım harcamazsın hem

Bankacı / finansçı arkadaşlar daha iyi bilir ama yatırım fonlarına yönelebilirsin. Yatırdığın TL’yi dolara, altına, hisse senedine yada benzeri şeylere endeksleyebilirsin. Örneğin 1000 TL yatırdın, paranı %50 altın %50 dolar şeklinde bağladın(daha da çeşitlendirebilirsin yada tek kalem de yapabilirsin). Altın ve dolar artarsa senin paran da artıyor. Cazip olan kısmı ise %30 devlet desteği olması. Kendin yada çocuğun adına da yapabilirsin. Ben kızım doğduğu günün ertesinde yaptım. Oğluma önceden yapmıştım zaten. Aylık minimum 500-600 TL yapabiliyorsun diye biliyorum. Paraya en az 5-6 yıl filan da dokunamıyorsun vs

Bankacı / finansçı arkadaşlar daha iyi bilir ama yatırım fonlarına yönelebilirsin. Yatırdığın TL’yi dolara, altına, hisse senedine yada benzeri şeylere endeksleyebilirsin. Örneğin 1000 TL yatırdın, paranı %50 altın %50 dolar şeklinde bağladın(daha da çeşitlendirebilirsin yada tek kalem de yapabilirsin). Altın ve dolar artarsa senin paran da artıyor. Cazip olan kısmı ise %30 devlet desteği olması. Kendin yada çocuğun adına da yapabilirsin. Ben kızım doğduğu günün ertesinde yaptım. Oğluma önceden yapmıştım zaten. Aylık minimum 500-600 TL yapabiliyorsun diye biliyorum. Paraya en az 5-6 yıl filan da dokunamıyorsun vs
Okeyde kazanacagin parayi n'apijiktin?

garanti getiri diyorsun, doların bir gecede beş lira düşürüldüğü ülkede garanti diye görme hiçbir şeyi. yap hisse senedi, altın, döviz sepetini en azından paranın değeri korunsun, ufak ufak da artsın. no pasaran'ın dediği gibi yatırım fonlarına da bağlayabilirsin paranı. iyi fonları seçersen güzel kazanabilirsin. ilk bes biraz garantiyken ikinci bes'i açıp yıllık getirisi yüksek olan fonlara bağladım ben de belli bir miktarı. bunlar olmaz çok riskli diyorsan fenerbahçe maçına yatırıyorsun paranı.

Ocaktan beri yatirimlari 3 e boluyorum. Biri hisse biri altin biri de vadeli.

@Sade Sen bence, okey parasini en iyi yatirim amacli kullandin.dddd

Biz yatırımımızı öbür dünyaya yaparız, bu dünyevi yaşamın tadı tuzu yok, uhreviyete önem verelim derim. Bu dünya bojdir lo.

29729-674e6542191ec7e0d0f7b9b0410b9e84.jpg

Geri