Yatarken Telefonu Yastığın Altına Koymak

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Telefonkolik olmak gibi bir durum, bu kadar bütnleşmeyelim.Zarar zarar

Telefonun bataryası ısınıp patlamasına sebep olan en zarar yapılası şeydir

Şapşikleşmeyin, sağlığınızdan önemli değil hiçbişey yapmayın öyle şeyler.

tekefonumun sağlığını düşünüyorum sanırım :d

Kitap koyup uyumak daha sağlıklı ur falan da yapmaz , allah şaşırtmasın .p

Bir ara isimin cok yogun oldugu siralarda, mail gelip gelmedigini anlamak icin sesini acip uyurdum. Hemen cevaplayabilmek icin.. O gunlerden kalma bir aliskanlik oldu..

Hic bir ise bu kadar baglanmayin :p Sonrasinda da bagimliliktan kurtulamiyorsunuz.. Simdi telefonumla arama kimse giremiyor .p

Akıllı telefonlarda olmuyor artık o, ekrana bir zarar gelecek diye korkuyor insan :)

yahu neydi o yatak kenarındaki çekmeceli şeyin adı? fransızca bir kelimeydi. bazı şeyleri çok yersiz anlarda unutuyorum ben. oraya koysanıza işte telefonu. bizim kültürümüzde yastık altına başka şeyler konur, telefon değil.

Yastık altını geç, yanıbaşımda iken uyuyakalıyorum..

Yatak küçük veya yanında sehpa gibi birşey yok demekki..

Büyük merakla birisinden mesaj bekliyorsanız ve uykunuz varsa çözümü bunu yapmakta bulabiliyorsunuz.

Yuz felci durumu.
Ya komidinin ustunde ya yatagin bir ucunda ya da bazen yerde oluyor telefonum.
Hicbir sey benden degerli degil =)

Önceden yapardım mesajlaşırdım felan şimdi yatağa kafayı koymamla uyumam bir olduğu için şarzda oluyor tel

Lan sabah uyandım ki teli şarja takmadan uyumuşsum. Yastığın altına bakıyom yok yere bakıyom yok pencere kenarına bakıyom yok. Ensemde buldum telefonu :liv:

sabah alarm calinca kotu oluyor bir de tam kulagin altindaysa :D bi kere basima geldi artik koymuyorum

Sabahları alarm için kesonun üstünde duruyor, tatillerde salonda duruyor.

askerde komutanlardan saklamak için yapıoduk içine sokuoduk ama , bide çalınmaması içinde koruman lazım düşün

Yastığın altinda degil de şarjda oluyor genelde

Geri