Yatar yatmaz uyuyan insanlar

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü
Simdi kistayiz ya ustume bi battaniye atin hemen uyurum.. isininca giderim
Yani aksamlari tabii

benim uyku saatim düzenli, o yüzden uykuya dalmam çok uzun sürmüyor. mesela ben de ilk kez kalacağım evlerde, o ilk gece asla uyuyamam. sanırım bunu aşabildiğim tek yer hiloların evi oldu. belki de çorabına sarılıp yatmamdan kaynaklıdır.sjjz @Hilal ne diyorsun aşko?…. çoraptan olabilir mi?jsjzj

Üstteki mesaja katılarak, evet ağır bir örtü çok iyileştirici oluyor. Eskiden köylerde hep böyleydi. Ben de kafamı yastığa koyar koymaz gidenlerdenim. Ama bende de az uyuma meselesi var. Herkes yatarken ben sabahin 6-7 lerinde takur tukur yani. Annem kızıyor ama belli etmiyor .Dört yada beş saat sonra uyanıyorum bir daha uyku gelmiyor. Kurt adam wolverine gibi dolaşıyorum etrafta.

Diyarbakır'a gittiğimde yaklaşık 27 28 saattir uykusuzdum ve gün içinde de uyumadım ama ona rağmen otelde yatar yatmaz uyuyamamistim
bunu deneyimleyebilsigim tek zaman dilimi hasta olduğum anlara tekabül ediyor, o zaman çok rahat dalıyorum hatta bayiliyorum

benim uyku saatim düzenli, o yüzden uykuya dalmam çok uzun sürmüyor. mesela ben de ilk kez kalacağım evlerde, o ilk gece asla uyuyamam. sanırım bunu aşabildiğim tek yer hiloların evi oldu. belki de çorabına sarılıp yatmamdan kaynaklıdır.sjjz @Hilal ne diyorsun aşko?…. çoraptan olabilir mi?jsjzj
kfldjdjhshshsjjs ya yine gözüm önüne geldiniz. e herhalde kanka..ben bilerek bıraktım onu orda kokum sinmiştir rahat uyu diye kfldjsjhs

O kişi benim ve hiç de bir şeyleri kafaya takma huyum yoktur.

Tam uykuya dalacak iken, aklima gülecegim birileri gelmezse iki saniyemi almaz.

Bir günün 24 saat olması ne kadar az değil mi sizce de? Ben özellikle lisedeyken uyuyamazdım kolayca. Herhalde aşık oldum sanardım flörtümü düşünürken :)
Üniversitede zaman kavramıyla olan ilişiğimi yeniden yapılandırdığımda farkettim ki; aslında sorun, benim yeterince uykuya ihtiyaç duymuyor oluşum imiş. Şimdilerde işe gidip gelirken 5.5-6 saat civarında bi uyku ile yatarken asla problem yaşamıyorum. Keşke gün 32 saat olsaydı da 8 saat uyuyup mis gibi yaşasaydık…..

Güzel bir hayal hikayem varsa oynat yapar uyurum

Ben uyurum kafamı yastığa koyar koymaz.

Uykuyu çok sevmiyorum
4 saat yeterli oluyor benim için ve bu süre tamamlanır tamamlanmaz otomatik olarak uyanıyorum saat kaç olursa olsun bünye alışmışın dışına çıkmıyor

Tebrikler cağnımmm :)

ne şanslılardır… imreniyom valla, bi formülü falan olsa keşki.

Peygamber seviyesindedir, çümki ben ve benim gibi ucubeler yatağa yatar yatmaz bundan 1 milyon yıl evvel yaşanmış ve herhangi bir ehemmiyeti kalmamış olayları zihninde convert etmek suretiylen kendilerine 2-3 saat yada daha fazla süre zarfı için eziyet ederler.

Halk arasında bu duruma, Dilber evin barkın yokmu uyuyup zibarsana Allahsız çikilita denir.

Geri