Yatakta kendi kendine düşünürken lafın lafı açması...

Konu sahibi son olarak 3724 gün önce görüldü
Ne kadar uyumayı istesende sohbet sarınca bir türlü kopamamaktır, çok uzun sürerse sinir bozucu olabilir. :dusun:

Bu tam benlik işte =) Laf lafı açar bir bakarsın sabah olur. Olsun, insan en iyi kendisiyle muhabbet eder zaten :)

O değil de ben sabah uyanıp tuvalete girdiğimde aklıma çok süper fikirler geliyo. tuvalletten çıkınca hepsini unutuyorum. Not yazıcam bundan sonra tuvalet kağıtlarına.
Rulo rulo fikir.

Mesela geçenlerde de arıcılık işine gireyim diye düşündüm, ilgilenen arılar pm atsın bana

Yatakta kendi kendime konuşmayacağıma göre sohbetime birisi ortak olacak. Erkek erkeğe yatmayacağıma göre yanımda hatun olacak.

Yok konuşmayız o kadar. En basit mantık, ilkel mantık :)

kendi kendimle konuşurken lafın lafı açması kadar kimseyle muhabbeti uzatamamışımdır :honk: çok eğlenceli bi kere. misal bi karakter seçiyorsun karşında konuşuyorsunuz karşılıklı muhabbet ilerliyor sonra bu olmadı sar başa diyon farklı yönden gidiyorsun bu defa derken saat 3-5 olmuş kendine küfrederek kafandaki sesleri susturup uyuyorsun falan .s.s bu hayattaki en büyük eğlencem diyebilirim uyumadan önce. yalnız en büyük sıkıntı hayalle gerçeği ayıramıyorum. acaba bunu yüzüne mi dedim kendi kendime mi dedim falan diye bocalıyorum son zamanlarda. yani demem o ki hiç gerçekleşmeyecek konuşmaları canlandırırken de dikkatli olcam bi daha. evren mesajı alıyo, almaz değil ve bu başıma çok sık geliyo .s.s

laftan bir şey anlamadım kesin anlatım bozukluğu var.

Geri