Yatacak yeriniz yok namussuzlar!

Konu sahibi son olarak 800 gün önce görüldü
- Seyahat etmek için olan var.
- İşten atılmamak için olan var.
- Eğitimini sürdürmek için olan var.
- Stadyuma, Avm’ye girmek için olan var.
- Tv’den aldığı komutla korkup (soluğu hastanede alıp) olanlar var.
- Aile baskısıyla, mahalle baskısıyla olan var.

Ne diyorlar şimdi?

Hiç zorunlu tutulmamış gönüllü yapılmış!

Yatacak yeriniz yok namussuzlar!

Serhat Arvas - 01.09.2022

Eee @climax hoca size bağıra bağıra söyledi inanmadınız ???
Noldu sözümüze geldiniz…

Ben aslında çok ilgili değilim konu ile.
Pandemi boyunca gelişmeleri gularzudan takip ettim.
Sabah gidiyoruz işte, kolesterol tetkiki falan istiyoruz. Bazen apranax falan yazıyoruz beli ağrıyan olursa. Sonra öğle yemeğinde ne var falan onu soruyoruz. Yoksa suratta kaynak gözlüğü elde erlenmeyer şişesi deney falan yapmıyoruz sandığınız gibi.

Aman neydi en son varyant. Omicronda mi kaldı deltada mı, neyse.

Soru şu. Eğer yeni varyantlara karşı eski aşı koruyucu ise niye mal gibi mutasyon takibi yaptık. Eğer değil ise niye aynı aşıyı olup duruyoruz. 50 sene önce olduğum kızamık aşısı hala unutulmuyo da niye üç günlük biontec bi türlü hafızada kalmıyor.

Buna forum pandemistleri cevap vermeli. Yoksa aşı olurum ben seviyorum zaten. Sorun degil.

Her doğan çocuğa zaman içerisinde belirli aşılar yapılıyor ve nedense o çocukların anne ve babaları pıtış pıtış aşı yaptırıyorlar, o aşılar için yatacak yeriniz yok diyen yok.
Neyse bir ev yaptırdım yatacak yerim olsun diye.

Fikirlerinin hiçbir dayanağı olmayanların tek yaptığı doğrudan saldırmak ve hakaret etmektir. Bu tip insanların hiçbir konuda hiçbir söylemine itibar edilmez.

Bilimsel konularda kanıt yoksa atıp tutan kişileri kendi adıma dikkate almıyorum ayrıca kabul görmeyen söylemleri için de etrafa hakaretler yağdırıp tehditler savuruyorsa bilin ki hiçbir şey bilmiyordur. Savundukları konusunda kendine güveni olan insan, başkalarına saldırmaz.

Şimdi değil..
2076 da cikacak her bq ortaya.
Biontech in dosyalari kamuya acik olacagi zaman.
Ne kalmis surada?..54 sene.
Umarim bunlara bugün savas acanlar,ilerde Sophie Scholl statüsü kazanir.Kehkeh.

Son düzenleme:
Aman neydi en son varyant. Omicronda mi kaldı deltada mı, neyse.

Soru şu. Eğer yeni varyantlara karşı eski aşı koruyucu ise niye mal gibi mutasyon takibi yaptık. Eğer değil ise niye aynı aşıyı olup duruyoruz. 50 sene önce olduğum kızamık aşısı hala unutulmuyo da niye üç günlük biontec bi türlü hafızada kalmıyor.

Buna forum pandemistleri cevap vermeli. Yoksa aşı olurum ben seviyorum zaten. Sorun degil.

forum pandemistleri acayip iyi bir tabirmiş :D

Bkz. Bilimsel bir kanıt olarak bir grup bilim adamının verileri.
Bkz.Bir tanrı olarak bilim adamı
Neyi tartisiyoruz?
Dünya düz değil mi? E öyleydi,öyle diyolardı ama
Neyse...dolapta meyveli yulaf var,ablam geçen alıp dolaba atmış sağlıklıdır di mi? üzerinde fit mit bişiler yazıyor.
Glialarıma kadar nüfuz etmiş septisizmim kan istiyor.Tanrı mühürlü keloks makalesi tarıyım biraz 1sn

Geri