Yastıkta sevgilinin kokusunun kalması

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bence yastıkta çarşafta en güzel koku yumoş ya da vernel. Bahar çiçekleri okyanus esintisi oh mis. Fazla dizi izlemeyin bence:d

O kokuyor diye tutma yıka geçsin koku falan :D.
Maazallah mikrop kaparsın :p :D.
romantikliğin ölümü :D.

kokulu yastık yapmışlar

adını sevgili koymuşlar

Bu ne romantizm ya Allahını seversen sevgili ile koklanacak en güzel koku közde yaptığı türk kahvesi kokusu olmalı :(

bence sadece sevişilirken aynı yatakta olunmalı, geri kalan zamanda ayrı yataklarda uyumak daha ideal. göt göte uyumak hiç bana göre değil, yatak sadece benim olacak.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
120*110 yataklar var kanka daha büyükleri de var

gece uyku sersemi sokulur falan nefesini ensemde hissedersem tilt olurum ben. yok bacağını üstüme atmaya kalkar, çıplak ayağı çıplak ayağıma değerse fırlarım zaten yataktan irkilip, ha bak arada bariyer olursa olur. bebekken ana kucağını bile reddetmişim ben süt emmek dışında annem kucağına alınca ağlarmışım beşiğe bırakınca susarmışım. her şeyim bir garip anasını satiyim kendimi garipsedim bak.

gece uyku sersemi sokulur falan nefesini ensemde hissedersem tilt olurum ben. yok bacağını üstüme atmaya kalkar, çıplak ayağı çıplak ayağıma değerse fırlarım zaten yataktan irkilip, ha bak arada bariyer olursa olur. bebekken ana kucağını bile reddetmişim ben süt emmek dışında annem kucağına alınca ağlarmışım beşiğe bırakınca susarmışım. her şeyim bir garip anasını satiyim kendimi garipsedim bak.
sen bile kendini garipsiyorsun, bir de bizi düşün çiçem

tüyo var mı diye geldik ama.
yokmis

sen bile kendini garipsiyorsun, bir de bizi düşün çiçem

biraz aykırı olabilirim ama olaylara duygusal değil çoğu defa gerçekçi bakmak hoşuma gidiyor. mesela bugüne kadar hayatıma giren bazı insanların yanlarında uyumayıp kanepede uyuduğumda hep çok şaşırırlardı, "sen beni sevmiyor musun" sorularına çokça maruz kaldım. hayır güzelim seviyorum ama sadece yalnız uyumak istiyorum, yalnız uyumak bir insanı sevmemek göstergesi değildir.

belki sen yumuşak yatak seviyorsun, ben sert yatak ya da yaylı yatak. belki o erken yatıyor, ben geç. o örtünmeyi sevmiyor pike ile yatıyor ben yorgan ile yatmayı seviyorum üşüyorum. ya da tam tersi o odayı ılık seviyor, ben soğuk seviyorum. mesela istediğim saatte yatağa yatıp kalkabiliyorum onu uyandırır mıyım korkusu olmadan. tabii tüm bunlar var sayım, belki de birlikte yattığın kişi bir başka olunca, bir başka sevince alışırsın. ama ayrı yatmanın onu sevmediğinin göstergesi olmadığını ölene kadar savunabilirim.

tenine işlemişken kokusu yastık da bonusu oluyor
ne güzel

Geri