3 tanesi 8 euro, amazonBenim hiç tenis topum olmadı ama başka neğğ koyabiliriz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 tanesi 8 euro, amazonBenim hiç tenis topum olmadı ama başka neğğ koyabiliriz.
Sen al bana borcum olsun kik’ten al ora daha ucuzş3 tanesi 8 euro, amazon
Kik de var mi bilmiyom.Sen al bana borcum olsun kik’ten al ora daha ucuzş
Mumla beni.Kik de var mi bilmiyom.
Ben ordan mum aliyom sadece.
FesuphanallahMumla beni.
tenis topu tüy dolgulu yıkanacaklar için işlevsel, elyaf'a etki edeceğini sanmıyorum. akabinde birçok topa ihtiyaç duyuluyor, amaç tüyleri sopalayarak büzülmesini ve birbirine yapışmasını önlemek.hummm tenis topu demekk , alalım o vakit .p
teşekkürler süreyya hanımcım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
hani sıcaklardan terliyoruz ya, kılıfla birlikte yastığı da yıkıyoruz. gjkdfoha yastıklarınız mı kirleniyor
o derece terlemediğim icin bilmiyorum grcekten..(prenses olmak)) iki üc kılıf falan gecirmek biraz daha mantıklı ama sanki.hani sıcaklardan terliyoruz ya, kılıfla birlikte yastığı da yıkıyoruz. gjkdf
yok be, fazladan kılıf iyice terletir. hem de kılıflar arası sürtünmeden dolayı rahat uyunmaz.o derece terlemediğim icin bilmiyorum grcekten..(prenses olmak)) iki üc kılıf falan gecirmek biraz daha mantıklı ama sanki.
daha uydurmasyon tespit görmedim sux kfldjsjkdhddjyok be, fazladan kılıf iyice terletir. hem de kılıflar arası sürtünmeden dolayı rahat uyunmaz.
tenis topu tüy dolgulu yıkanacaklar için işlevsel, elyaf'a etki edeceğini sanmıyorum. akabinde birçok topa ihtiyaç duyuluyor, amaç tüyleri sopalayarak büzülmesini ve birbirine yapışmasını önlemek.