Yaşlı Kadın, Çocuklarına Kızdı Evini Yaktı

Konu sahibi son olarak 1024 gün önce görüldü
Beyoğlu'nda çocuklarının kendisine bakmamasına kızan 82 yaşındaki kadın, oturduğu evi ateşe verdi. Komşuları tarafından yanan evden son anda çıkarılan kadın, çocuklarına sitem etti.

cocuklarina-kizan-yasli-kadin-evini-yakti-8175587_x_6202_o.jpg

Beyoğlu'nda Fetihtepe Mahallesi Dönem Sokak'ta çocuklarının kendisine bakmamasına kızan 82 yaşındaki yaşlı kadın, oturduğu evi ateşe verdi. Komşuları tarafından yanan evden son anda çıkarılan kadın, gözyaşları içinde çocuklarına sitem etti. Meryem Saygılı, mahalleli tarafından sakinleştirilerek bir yakınının evine götürüldü. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÇOCUKLARININ KENDİSİNE BAKMAMASINA KIZAN KADIN EVİNİ YAKTI

Fetihtepe Mahallesi Dönem Sokak'ta bulunan üç katlı bir apartmanın çatı katında yaşayan Meryem Saygılı (82), 11 çocuğundan hiçbirisinin kendisine bakmamasına sinirlenerek oturduğu evi ateşe verdi.

KOMŞULARI SON ANDA KURTARDI

Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle dumanlar içinde kalan yaşlı kadın, komşularının yangını fark ederek daireden çıkarmasıyla son anda kurtuldu. Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü.

"BEN YAKTIM EVİMİ HASTA MASTA DEĞİLİM"

11 çocuğunun kendisine bakmadığını gözyaşları içinde anlatan Meryem Saygılı, "Ben yaktım. Hasta masta değilim. Yavrum bana bakmıyorlar. Kızım bana bakmıyor. Orayı ben altın paramla yaptım. Bırakıp gidiyorlar ben yaktım hiç kimse bana bakmıyor. Ben yaktım. Ev benim ben mahsus yaktım. 11 tane çocuk büyüttüm 11 tane, bana bakmıyorlar. Hiç kimse anam demiyorlar. Ben evimi mevimi yaktıracak hepsini. Benle kocam yaptım evi, kocamı da öldürdüler. Kimse bana bakmıyor." diye konuştu.

BİR YAKININ EVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Meryem Saygılı, mahalleli tarafından sakinleştirilerek bir yakınının evine götürüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Dakika »3. Sayfa »Haber [8175587] Haber Yayın Tarihi : 19.02.2016 14:48:00 CİHAN

Bir cinnet herseyi halleder dedikleri bu galiba.

Ama ne kadar aci. 11 evladi bir haneye sigdir.

11 hane bir anaya bakamasin.

11 çocuk içinden 1 i bile hayırlı çıkmamış kadın kafayı yemesin de ne yapsın

Çok zor bir durum gerçekten ama yakmak çözüm müydü orası tartışılır

Geri