ismail89
Platin Üye
Faşist olmdıklarına inandıkların gizli faşist çıkıyor. Bana sormadan sakın oy atma. Telefonun yanında olsun.Faşist olmayan bir partiye.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Faşist olmdıklarına inandıkların gizli faşist çıkıyor. Bana sormadan sakın oy atma. Telefonun yanında olsun.Faşist olmayan bir partiye.
Söyle kime oy vereyim?Faşist olmdıklarına inandıkların gizli faşist çıkıyor. Bana sormadan sakın oy atma. Telefonun yanında olsun.
Sen bana pusulanın fotosunu at, ben internet'ten araştırır sana onay veririm.Söyle kime oy vereyim?
Sen şimdiden araştır en geç pazar öğeleye kadar söyle. Oy kabininde en fazla 1 dakika kalabiliyorum, yani oy pusulasının fotosunu çekip sana yollayıp cevap bekleme zamanım yok.Sen bana pusulanın fotosunu at, ben internet'ten araştırır sana onay veririm.
Oy vermeye biraz geç git, zamanım olsun.Sen şimdiden araştır en geç pazar öğeleye kadar söyle. Oy kabininde en fazla 1 dakika kalabiliyorum, yani oy pusulasının fotosunu çekip sana yollayıp cevap bekleme zamanım yok.
Pazar günü saat 17'ye kadar bana bilgi ver lütfen.Oy vermeye biraz geç git, zamanım olsun.