Yaşlı Bakımevlerinin Maliyeti Arttı

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Yaşlı bakımevleri el yakıyor!

Tek kişilik oda:
100 bin TL

İki kişilik oda: 80 - 85 bin TL

Mert Başaran: Yaşlı bakımı geleceğin sektörü.

Aziz Akova: Gittikçe artan bir maliyet söz konusu.

️ Mert Başaran: O kadar çok talep var ki... Nüfus yaşlandıkça giderek daha da artacak. Buradaki büyüme inanılmaz yüksek.

İnsanlar önceden kefen param olsa yeter derdi ancak şu an yaşlılık döneminde nasıl bir hayat yaşayacaklarını bilemiyorlar. Bakımevlerinde çalışan personele yönelik kontrol mekanizmaları da arttırılmalıdır.

Garip ki yaşlılarda artık buraları tercih edebiliyor.
Evet sektörde büyük bir yeri olacak gibi

Garip ki yaşlılarda artık buraları tercih edebiliyor.
Evet sektörde büyük bir yeri olacak gibi
Çocukların yanında rahat edemiyorlar ve tabii ki gelin-damat faktörü de etkiliyor. İnsan belli bir yaştan sonra daha tahammülsüzleşince her şey gözüne batmaya başlıyor.

• Alkış
Tepkiler: ne
Avrupa "yoz kültürünün" kıskacındayız. Erken ve gönüllü teslim olduk gibi.

Çocukların yanında rahat edemiyorlar ve tabii ki gelin-damat faktörü de etkiliyor. İnsan belli bir yaştan sonra daha tahammülsüzleşince her şey gözüne batmaya başlıyor.
Burdaki semtte öyle bir bakım evi yaptılar ki lüksünü görsen inan sende kalmak istersin düşünsene öğlen arkadaşların ile çay içeceksin musikiler partiler ben adımı yazdırmaya gidiyorum ahaha

Burdaki semtte öyle bir bakım evi yaptılar ki lüksünü görsen inan sende kalmak istersin düşünsene öğlen arkadaşların ile çay içeceksin musikiler partiler ben adımı yazdırmaya gidiyorum ahaha
Turizmciler arasında da çok var ve ilave olarak yaşlı bakımevi de işletiyorlar. Otel gibi lüks yerlere çok talep var.

Aylık mı bunlar? Çok pahalı değil mi ya?

Turizmciler arasında da çok var ve ilave olarak yaşlı bakımevi de işletiyorlar. Otel gibi lüks yerlere çok talep var.
İnsan yaşlanınca kendi çocuğunun yüksek sesini bile.kaldiramiyor bırak el oğlunu kızını paran varsa tercih edeceksin bu sektör büyür )

İnsan yaşlanınca kendi çocuğunun yüksek sesini bile.kaldiramiyor bırak el oğlunu kızını paran varsa tercih edeceksin bu sektör büyür )
Kendi akranları ile vakit geçirmekten de keyif alıyorlar. Yaşlılık dönemi insanları çoğu zaman yalnızlaştırırken, bakımevleri sayesinde sosyal bir hayatları oluyor. Tabii ki çok iyi denetlenmeliler.

• Alkış
Tepkiler: ne
Aylık mı bunlar? Çok pahalı değil mi ya?
Bakımevinin konumuna ve sunduğu şartlara göre fiyatlar değişiyor. Çalışan personelin sayısı ve kalitesi ile doğru orantılı olarak arada çok fark var.

Geri