Bol su içmek cilt kırışması büzüşmesi için çare olabilir onun dışında daima genç kalacaksak ölümsüzlük kapsülünün bulunması gerekir zira o çok özendiğimiz bedenimizin tadını biz değil yerin dibinde ki böcekler alabilir..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tevrat ve Kur'an'da Nuh Peygamber için 950 yıl yazıyor.Eskiden insanlar 300 sene falan yaşıyorlarmış biz 40 dan sonrasını yok sayıyoruz![]()
Birde ozamanlar 2 metreyi geçiyormuş boylar biz cüce nesilleriz SsjssjTevrat ve Kur'an'da Nuh Peygamber için 950 yıl yazıyor.
950 yıl bana biraz abartı gibi geldi.Tevrat ve Kur'an'da Nuh Peygamber için 950 yıl yazıyor.
Tevrat'da var o ifade... Sen yazınca hatırladım.Birde ozamanlar 2 metreyi geçiyormuş boylar biz cüce nesilleriz Ssjssj
Ölüm var ancak süre uzuyor ve sağlıklı şekilde yaşama devam edip daha geç yaşlanıyorsun.950 yıl bana biraz abartı gibi geldi.
akabinde benjamin button bize yaşlanmanın tersinde de ölüm olduğunu göstermişti.
İnançlılar açısından ruh ölümsüz ve ölümden sonrası da sonsuz ancak inanmayanlar için ölümle her şey sona eriyor.Peki sonsuz hayat dedikleri hiç bitmeyecek mi. Bir zaman kavramı olmayacak mı ölümden sonra
Dünyada da zaman kavramı yok zatenPeki sonsuz hayat dedikleri hiç bitmeyecek mi. Bir zaman kavramı olmayacak mı ölümden sonra
Öyle mi. Örnek verir misin ?Dünyada da zaman kavramı yok zaten
Videoyu izleÖyle mi. Örnek verir misin ?
Kaç dakika sonra izleyim ?Videoyu izle
Sonra izle beni bulŞuan mı izleyim sonra mı? Söylesene