Yaşlanmaktan korkuyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 3029 gün önce görüldü
Her geçen gün artan beyaz saçlar yaşlanmaya başladığımın bir kanıtı. Korksan ne çare. Bazen kabullenmek gerekir.

nöö.

pek de yaşlanmıyorum sanırım .d

hadi len ordan:d evet yaşıtlarıma göre iyi görünüyorum, muhtemelen 2020’de daha da iyi görünüyordum jfjf yaşlanmaktan korkmuyorum evet ama yaş alıyorum canım:d özgüvenimin tavan yaptığı bir günmüş sanırım jfjf eeh doğal süreç. Mühim olan sağlıklı olmak, sağlıklıyız ve fena değiliz çok şükür.

hadi len ordan:d evet yaşıtlarıma göre iyi görünüyorum, muhtemelen 2020’de daha da iyi görünüyordum jfjf yaşlanmaktan korkmuyorum evet ama yaş alıyorum canım:d özgüvenimin tavan yaptığı bir günmüş sanırım jfjf eeh doğal süreç. Mühim olan sağlıklı olmak, sağlıklıyız ve fena değiliz çok şükür.
Genciz güzeliz...

ben saçımın üzerinde bulunan her beyazı çok seviyorum, onun dışında cildim çok sağlıklı.
bu nedenle yaşlanmayı pozitif karşılıyorum.

Yaşlanmıyorum yaş alıyorum ve bu yolda ilerlerken kendimi daha tecrübeli daha güçlü ve daha güzel hissediyorum:)

Ben ùzùlùyorum ya nebilim,
Yasimi sorduklarinda 30kusur yasindayim demek
Mazi aklima geliyo yasimi sorduklarinda 20 22 filan dedigim yillar gelio aklima.
Zaman kimseye acimiyor maalesef.
Her yaş bir tecrube tabiki lakin ister istemez bi burukluk oluşuo icinizde

korkulacak bir şey yokmuş
rahat olun : ))))

yaşlı adamın birine sormuşlar "yaşlı olmanın en kötü yanı ne?" diye. adam da cevap vermiş; bir gün genç olduğunu bilmek...

Yaşlanmaktan degil ama sağliklı yaşlanamamaktan korkarım evet .

Korkmuyorum, zaman hızlı geçiyor gibi zaten. Korktuğum bazı şeyler var tabi her insan gibi ama yaşlılıktan korkmuyorum. Kendimi ben varetmedim sonuçta, nasıl yaratıldıysam ona uygun yaşıyorum. İnsanı yaratan böyle hüküm vermiş. Doğmaktan korkuyor musun ? Gibi bir soru bu aslında. Doğdum, büyüdüm ve yaşlanıp toprak olucam. Bu hep böyle olmuş. Kadim kanun.

Geri