İki nokta
Üye
-
-
-
-
Kabak tatlısı ve boza geliyor bunların başında yaş aldıkça damak tadıda değişiyor sevmeye başlıyor insan..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
+1 yazmaya gerek yok yazarken aynı şeylerden bahsedicektim:=))Kendi adıma yazmak gerekirse:
Sadelik, sakinlik, doğallık ve samimiyet daha fazla önem kazanmaya başlıyor.
İnsanları eskisi kadar kafaya takmamayı öğreniyor ve herkes gibi olmaya-düşünmeye mecbur olmadığınızı çok daha iyi fark edebiliyorsunuz.
Yaşadığınız tecrübeler sayesinde empati kurma oranınız artıyor.
İnsanları farklılıkları ile kabullenmenin en büyük özgürlük olduğunu anlıyor ve zorla ne kimse için değişmeye çalışıyor ne de kimsenin değişmesini bekliyorsunuz.
Eskiye oranla daha tahammüllü ve hoşgörülü olup insanlara eskisi kadar öfkelenmiyorsunuz.
Kırklı yaşlara gelince etrafta yaş kompleksi olan birileri varsa işin çok daha zorlaşıyor fakat benim çevremde yok çok şükür ve herkes yaşı ile hem barışık hem de değişimi kolay kabulleniyor.Ben 30lu yaşlarımı çok sevdim mesela çoğu bayanlarda 30 yaş sendromu var kız kardeşim 30 oldu aman tanrım ortalığı yaktı psikolojisi bozuldu resmen ay ben 30 mu oldum 30 lu yaşlara mı başladım resmen delirmek üzereydi neyse ki akıllı bir ablası var iki üç tatlı sözle kendine geldi herşeyi kabullendi ama kabullenemediği bir şey vardı ama sen benden küçük duruyorsunnnnnnnonu da şöyle hallettim ki yalan değil gerçekçi sözlerle sen kapalısın sen annesin biraz daha olgunluk ve ağırlık var üstünde ondan sen benden daha büyük durabilirsin ama benim küçük annemsin ...Bizde evin en büyüğü en küçüğü gibi en küçüğü en büyüğü gibi ;)
Çiçekler ile konuşmak çok ayrı bir şey ...Annemi hep elestirirdim cirkin cirkin cicekleri eve aliyor diye, simdi kendim yapiyorum ayni seyi, ustelik onlarla konusuyorum. Doga sevgisi, hayvan sevgisi, bebek sevgisi bunlar benim icin.