Yaşlandıkça güzelleşen insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bugün çok örneğini gördüm 20 yaş akımında.d
Yaş aldıkça alfalaşmak gibi düşünün agzın burnun kaşın gözün oturuyor. ( :

Alfalık leftyden sorulur. Siz nerden bileceksiniz

Bir de bunun başka versiyonu var, güzelleşmenin ama buraya yazmıyorum, sadece profesyoneller bilir ne dediğimi.
Olgun erkek çekiciliği var evet, bazıları beyaz saç ve sakal seviyor.
Tavırlar, giyim tarzı gibi birçok şey değişiyor zaman içerisinde, kiminin hoşuna gidersin kiminin zoruna..
- Facebook kapak sözler sayfa bin iki yüz seksen yedi..

Yaslandikca burnum yamuluyor arkadas. Ovundugum bir burnum var o da yas ilerledikce capraz buyuyor. Olacak is degil, estetikli gibi burnum vardi ne hale geldik be.

• Beğen
Tepkiler: ne
@Serçe

Alfalığın güç ile ilgisi var fakat görsellikle ilgisini sorarsan da daha çok sağlıklı genler açısındandır. İnsanın yaşı ilerledikçe elbette edindiği tecrübe ile hayatta karşı duruşu da değişir ve alfa olma yönünde de gidebilir, tam tersi de...

Kısacası kişiye göre değişir, genel yorum yapılamaz.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Alfalık leftyden sorulur. Siz nerden bileceksiniz
Bilim forumu olmadıkça bu konuları konuşmanın manası kalmıyor çünkü bazı yorumları görünce anladım ki konuyu biyolojik açıdan değil de kişisel gelişimcilerin ya da yaşam koçu adı altında faaliyet gösterenlerin tanımlamaları üzerinden ele alıyorlar. Hal böyle olunca da ilgi duyan kendi çapında araştırsın diyorum çünkü sayfalarca yazsam anlaşılamayacağını bazı yorumlarda çok net gördüm.

45 yasina gelip guzellesen insan yoktur sanirim
bu yüz oturma max 30 32 yas arasıdır

Geri