ben yaşıyla hiç problemi olmayan bir insanım, genel olarak enerjim beni genç hissettiriyor. genlerimin bir kısmı saçlarımı erken beyazlatsa da daha baskın olan kısmı beni hala olduğumdan genç göstermeye yarıyor, haliyle yaş derdine düşemiyorum hiç. canım genlerim... fakat geçen gün aynada kendime bakarken yüzümde eski duruluğu hissedemedim, ergenlik/toyluk duruluğu olur ya hani o yoktu işte. yani böyle bi büyümüşlük var, bi oturmuşluk, bi olmuşluk... hoşuma gittim durduk yere. yaşlanmak fiziksel görünümde daha net anlaşılıyor olsa da bence asıl tadı ruhsal farkındalıklarla hissediliyor ve o zaman iş kabul edememekten çıkıyor çünkü kendinizin ne kadar değiştiğini, geliştiğini-tabii herkes gelişmeyebilir üzülmeyin sjhs- bazı şeyleri nasıl aştığınızı görüyorsunuz ve bu çok seksi. artık siz olmuşsunuz, bütün parçalarınız tamamlanmış, son güncellemeleri yüklemişsiniz evet yaş almışsınız ama artık olmuş insansınız. bayıldım ben bu olmuş insanlığa... kabul edemeyip kendinizi üzmeyin, aşırı güzel bi şey ya...