Yaşlandığını kabul etmeme durumu.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nanayı yedin..
Hep 20’lik çıtır kalacağını mı sandın..

Gençliğimi özlüyorum o çılgın playboy günlerimi her nekadar kendimi kandırsamda
yaş geçtikçe bana her yaş bir tecrübe desemde no problem desemde içimde bir burukluk bi isyan yolda yürüyen gençleri gördüğüm de bi sıkılıyorum bazende üzülüyorum, ah be diyorum bende bu yaşlardayken çok mutluydum gençtim hayat bize güzeldi ah o yıllara geri dönebilsem diyorum " içimden tabi," hernekadar dışa vuruşlarım insanlara pozitif görünsede içimde bir buruk kaldı bu isyeeeaaanlarım ahulenah
sıraya dizdin bizi zamannnn...

20 den sonrasını tutamıyosun, hızlıca ilerliyor..

Yaşlanma algısı herkeste aynı değildir ayrıca biyolojik yaşlanma süreci yavaş ilerliyorsa kimlik yaşının önemi kalmıyor. Biyolojik yaşlanma hızlı ise 30 yaşında bile çökebilirsiniz.
Kabullenmemek değil aslında ancak doğal bir sürece direnmemin anlamsızlığını bilince, hayatını keyfince yaşamaya devam ediyorsun.

abi 50 yasinda olupta suratim cokmese ne olur? veya max 35 yaşında gostersem ne olur sonucta 50 yaşındayım. yaşlıyım ...

Ben kabul ediyorum da çevrem müsade etmiyor
Hala 18lik mişim gibi :p

İnsan hissettiği yastadır. Ne yani 45 yıl önce doğduk diye 45 yaşında mi olacağız?

Bundan üç beş sene önce sorsalar gülerdim ama.simdi kabul ediyorum
Harbiden yaşlanıyorum saç harici sakallarda beyazlamaya basladi

Önceden bize Facebookun nasil kullanıldığını sorarlarken durumun farkında değildim. Şimdi yeğenime discord, Twitch, redditt vs ile ilgili biseyler sorunca yaşlandığımi anlıyorum ama kabul edemiyorum. Ben hala 18 yaşımdayım

Ben kabul ettim. Cok oldu

Bu durum biz kadınlarda daha cok oluyor galiba .

30 yaşına kadar genciz. 30 sonrası yaşlı sınıfına giriyoruz.

ben yaşıyla hiç problemi olmayan bir insanım, genel olarak enerjim beni genç hissettiriyor. genlerimin bir kısmı saçlarımı erken beyazlatsa da daha baskın olan kısmı beni hala olduğumdan genç göstermeye yarıyor, haliyle yaş derdine düşemiyorum hiç. canım genlerim... fakat geçen gün aynada kendime bakarken yüzümde eski duruluğu hissedemedim, ergenlik/toyluk duruluğu olur ya hani o yoktu işte. yani böyle bi büyümüşlük var, bi oturmuşluk, bi olmuşluk... hoşuma gittim durduk yere. yaşlanmak fiziksel görünümde daha net anlaşılıyor olsa da bence asıl tadı ruhsal farkındalıklarla hissediliyor ve o zaman iş kabul edememekten çıkıyor çünkü kendinizin ne kadar değiştiğini, geliştiğini-tabii herkes gelişmeyebilir üzülmeyin sjhs- bazı şeyleri nasıl aştığınızı görüyorsunuz ve bu çok seksi. artık siz olmuşsunuz, bütün parçalarınız tamamlanmış, son güncellemeleri yüklemişsiniz evet yaş almışsınız ama artık olmuş insansınız. bayıldım ben bu olmuş insanlığa... kabul edemeyip kendinizi üzmeyin, aşırı güzel bi şey ya...

Değişip, değiştirdiğimiz kadar yaşlanırız. Geçirdiğiniz vakte değil, yaşadığınız değişimlere odaklanın.

Bir şiiri mi paylaşayımda yaralı ruhlara ağıt olsun..

Sen emanet bir ömrün bahtsız taşıyıcısı..her şeyin emanetti.
Cebindeki paran..
Kolundaki saatin..
Altındaki araban..
Hayallerin..
Mutlulukların..
Üzüntülerin..
Ve Acıların..
Birer birer kopup gider meçhule..
Musallat olur başka ruhlara,ya birazı yada hepsi.
Yabani.B8789982-12EF-4CE4-A6A4-8C9713FEBDEF.jpeg

Geri