Yaşıtların patır patır evleniyor olması...

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Facebook, Instagram gibi sosyal medya şeylerinde bol bol düğün, çoluk çocuk fotoğrafları, mutlu âile tablocuklarını görürüz. Herkes ruh ikizini, aşk böceğini, hayatının anlamını bulmuştur. Senin de ulan acaba bende mi bir arıza var!, yaşta geçiyor hani! benzeri cümleler kurmana sebebiyet veren bir durum.

onlarda sıkıntı var hem ne demişler "acele işe şeytan karışır." :DD

Mutlu olsunlar derim,hiç iç geçirmem :T:
Bahanem hazır daha çok erken.

Evlenme işi kısmet nasip işidir
ve günümüzde evlilik yaşının aralığı üç aşağı beş yukarı bellidir o yaşlardaki arkadaşların peş peşe evleniyor olması da normal
bu durum insanda bir imrenme yaratır doğal olarak
hiç evlilik düşünmeyen insan bile içinden geçirir
kim özenmez ki mutlu anlara...
Annemin bir lafı vardır "gökte nikah kıyılmışsa yerdekine kimse mani olamaz" diye
vakti zamanı gelince olacağı varsa olur çok ta kafaya takmamak gerek

Ohoo arkdaslarımın cocugu bile oldu :D,
Dün eski sevgilimin sözlendiğini bile gördüm .
Pskolojik baskı bu ama evlenmicem işte evlenmicem :D

Aile için baskı sebebi, örnek teşkil eden durumların sürekli dillenmesine sebep olan durum, samimi oldukların için kuyumcuya gitme sebebi falan .

Artık bahanem süper, bu yüzden ses çıkaramıyorlar ;)

Umarım mutlu olurlar. Kişilerin seçimlerine müdahale etmemek lazım ^^

Kendinizi kariyerinize odaklayin ve mumkunse aileden uzak yasayin
En temiz yolu bu, cevre baskisindan kurtulmus olursunuz en azindan.
Her zaman demisimdir, insanlarin evlilikten baska hayalleri/amaclari olmasi lazim.
Oyle olunca da boyle kucuk seylere pek fazla kafa yorup, gereksiz yere uzulmemis olursunuz.

Evlenen arkadaslarinizdan uzaklaşmak en doğrusu hele de evlenmeyi düşünmüyor iseniz.
Mümkünse sosyal ortamda bir araya dahi gelmemeye çalışın hele çocuğu olmuş ise hiç.
Yeni evli olanlara ki kiroluk zaten yeterince rahatsız edici boyutta.

Ben şahsen çok üstünde durmuyorum ama arkadaşlarımın hemen hemen yarisindan fazlası evlendiği için çoğu ile iletişimin selam Naber den öteye geçmiyor. Hele facebook ta ki yan yana odalardan birbirlerine yazdıkları aşk sözleri bi benden alıyor .

Ama bu tavrimi kıskançlık diye düşünen "üzülme seninde olur" kafasında onlarda mevcut ki biz bekar ama azınlıktaki kız arkadaşlar olarak eğleniyoruz ve yaşasın bekarlık diyorum .

Arkadaslarım 2. Bebegi doguracak ben hâlâ ögrenciyim. Sinir bozucu .

Onlar erken evleniyorsa biz napalım :T:
Çoçuğu olanlar bile var,evde kaldık biz :p

Iki ay sonra hadi sene diyelim çatır çatır boşandı gini görünce emin ol iyiki erken davranmadim diyeceksin.

akranım olan nihat die bir arkadaşımın 7 yaşında çocuğu var :D

Yaşıtlarım daha ünv kazanamadılar bebek oynuyor :))) En iyi ihtimal ben yüksek lisansa başladığımda onlar 2 yıllık bir okula yerleşir denkleşiriz

Geçen mezuniyet şeyisi var dediler gittik dibimdeki kızlar yeni nişanlanmış oturup nevresim takımı muhabbeti yapıolardı bi de kaynana muhabbeti bana şunu getirdiler sana ne getirdiler şunu taktılar şunu yaptılar.s Pskolojim bozuldu:d

Evlenmeyle kalsalar neyse birde üstüne üstlük coluk cocuk :T:
Arkadaşımın 5 çoçuğu var ..tabi Allah bağışlasın da..
Neyse hayirlisi neyse o olsun :D

dert etmeyin paraları vardır demekki :T:

Kariyer sahibi olup aileme ev almada evlenmeye niyetim yok.
Rabbim dualarimi tamamladiktan sonra nasibimi karsima cikarsin.
Evlenen herkesede mutluluklar.

Geri