Yaşıtlarım evleniyor, ben evlenemiyorum diyenler kimler?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Ben öyle düşünürdüm yalan yok. Sonra annem; "Oğlum senin buldukların bize uygun değil." dedikten sonra bana görücü bakın dediğimde bana buldukları hep 18-25 yaş arası olunca bu sefer ben istemedim. Bizim aile ve şehir geneli normal karşılanır ama benim için normal değil. Öyle olunca sap sap geziyoruz ahaha. Nasip kısmet.. Her nasip vaktine esirdir, ben buna inanıyorum.

evlenmek şart değil ya
aynı evde yaşasak yeter

Ay çünku omlar hatalı üretim olanlar.

33 yaşımda körpeciğim, evlenip saçımı bir hayırsıza süpürge mi edeceğim, zaten bu yaşıma kadar da iffetimle geldim.

Ohooo yasitlarim dede oldu

35 yaşıma geldiğimde bir ara öyle düşünmüştüm. Sonra biraz bakındım ve belayı buldum. En iyisi oluruna bırakmak.

Evlenmek bir son ya da bir hedef değil ki ya:d kimse de böyle düşünmüyor bence bu zamanda. Birini seviyorsunuz ve bir aile olmak istiyorsunuz. Tabii ki aile olmak için imzaya gerek olup olmadığı ezelden beri tartışılan bir şey. Benim için aile olmanın temsili hali evlilik. Benim hayat görüşüme de uygun olan birlikteliğin bu hali. Yani yoksa yaşıtlar evlendi diye yapılacak şey mi bu:d Mutlu evlilik dünyada cennet bunu söylemeliyim ama mutsuz evlilik ya da alalade bir şeye dönüşen bir evlilik çok üzücü, çok yıpratıcı. -kamu spotu bitti- gönlünün dengini bulan evlensin, aksi durumda bekarlık sultanlık.

Yaşıtlarımın çocukları bu sene yks’ye giriyor. Ben yine evlenmedim.

Harf fazlalığı var orada.. EVLENMİYORUM.d

yaşıtlarımın çocukları da bir kaç seneye evlenir muhtemelen ama ben halimden memnunum

Ay onlar evleniyorsa, biz de sokakta kalmıyoruz cınım ya??​

Evlenmeyi hic dusunmedim. Dusunsem evlenmezdim muhtemelen

Evlenmeyi hic dusunmedim. Dusunsem evlenmezdim muhtemelen
Ehline denk gelmemişsiniz sadece. Ehline denk gelmeyen insan ziyan olur zaten.:) Önemli olan evliliği düşünmeniz değil zaten, sizi evliliği düşündüren insan çıkmamış sadece ahah.:)

Kimdi ya biri demisti ama @Rhea hatirlayamadim sorun olur mu?
Hatirlarsam yazarim ama soz veriyorum.

Ya bir tane kamusal kullanıma açık lağım çukurunun beraber yaşasak yeter yorumuna eşlik edecek barzo aranıyor ve karakter fukarası şu ib.(pardon) -neye eşlik etsin.! Tiksinmeye başladım. Beni atarsanız da canınız sağolsun...

Geri