Yaşınızın Bir Önemi Var Mı

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
Bazı insanlar yaşının ilerlemesinden hoşnut olmaz,çok önem verirler.Mesela yaşını söylemek istemez falan bu tarz takıntılarınız var mı yaşınıza dair ? yada Yaşlanmaya dair bir takıntınız var mı ?

Yaşıma dair takıntım yok, zor yaşlanan biriyim zaten.
10 yıl önceki halimle çok farkım yok dış görünüş olarak.

Sanırım sonsuza dek bu yaşta kalmak istiyorum. 21 olunca takıntılarım başlayacak.

Yaşla ilgili takıntı değil o..giderek öldüğünü inkâr çabası. Ateistler yapar bunu genelde. Ama imanlı biri için ölüm bi son değil başlangıçtır. (yersen)

Birkaç gün sonra 30.yaşgünümü kutlayacağım.. Yaşını gösteren biri değilim, ki zaten her yaşın ayrı bir güzelliği vardır, takıntı yapıp harcamamak gerekir.. Hiçbir zaman yaşımı takıntı yapmadım, yapmam da.. Yaş almak kötü bir şey değil.. :)

Eskiden 18 yaş üstü olması gereken durumlarda yaşımdan 5 yaş fazla söylerdim.

3 ün 5 in lafı olmaz yaaa
hiç mühim değil yaşım
sabiyim daha :p

Var, biraz. Her yeni yaşla güçten düşüp, ölüme yaklaşmak bi yana dursun. Getirdiği sorumlulukları da pek iç açıcı bulmuyorum. İş hayatı ile part time köleliğin başlangıcı akabinde evlilik, çoluk cocuk ile özgürlük kelimesinin sözlükten tamamen çıkarılması. Ölüme çare yok, çalışma desek sistem bu, evlenme desek akıllarda bi daha mı gelicez dünyaya sorusu. Kısacası tecavüz kaçınılmaz, zevk almaya bakmalı.

Bonus: İnançsız biriyseniz. Ölünce yerin 4 metre altında bir tabutta, terli terli klimanın karşısına geçmiş gibi yatacağınızı düşünüyorsanız. O sizin sorununuz xd

3 yıl önce düşündüğün bugün saçma geliyor

Yaş takıntım yoktu ama yaşımı düşününce yaşlandığımı yılların ne çabuk geçtiğini anlıyorum neydi şu söz

Vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor

Kaçınılmaz olan şeyleri kabul etmek gerek.

Var, her geçen yıl yaşlanıyorum..

Deliye yaş işlemez. Önemsemiyorum.:sırıt:

@kondansatör paranın önemi var di mi?
piyango hala sana çıkmadi mi?

Geri