Yaşınız ilerledikçe eskiye özlem duyuyor musunuz ?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü

• Evet,fazlasıyla özlem duyuyorum.

Kullanılan: 10 71.4%
  • Hayır,şu anki halimden memnunum.

Kullanılan: 2 14.3%
  • Fikrim yok/Kararsızım

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer; (Belirtiniz)

Kullanılan: 2 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    14

arada eski ramazanları özlüyorum

Fazlasıyla özlem duyuyorum. Çocukluk ve lise yıllarında yaşanan her şeyi özlüyorum. Okul çantasını eve bırakıp arkadaşlarla dışarıya top oynayama gitmeler, akşamları oynanan saklambaçlar, aile ile birlikte elektrik gittiğinde anlatılan masallar vs saydıkça sayılır. Kim bilir, belkide 10 sene sonra şu anki zamana özlem duyacağız.

Sorumsuz sorumsuz takılmayı özlüyorum en çok da. Yaş ilerledikçe hayata karşı , çevrenize karşı ve kendiniz adına sorumluluklar artıyor.

Yaşım ilerledikçe farkındalığım artıyor.
hayattan daha fazla zevk alıyorum.
Bu nedenle hayır geçmişe özlem duymuyorum.
Biraz anı yaşayanlardanım sanırım

1 ben mi özlem duyuyor muşum?

Yaşım ilerledikçe zamanı nasıl daha verimli kullanabilirim sorusuna kafa yoruyorum; yaşın ilerlemesiyle beraber zaman daha bir kıymet kazanıyor.

Eskiye değil ana odaklı yaşamaya çalışıyorum.

Yasim ilerledikce biyolojik saat tiktiktik ediyor.

Kesinlikle hayır o neydi öyle oks öss lgs yds kpss öabt ve meşhur mülakat. Bir de aday öğretmenlik sınavı vardı onu unutmuşum.

Çevremdeki insanların yaşlandığını görüyorum. Hastalanıyorlar, aile büyüklerimden ölenler oluyor.

Bir zamanlar yani ben çocukken demir gibi gelen adamların eridiğini, çöktüğünü ve ölümün kaçınılmaz olduğunu görüyorum.

Çocukluğuma, geçmişe ait belki o hafızamdaki yüzleri arıyorum. Bunun adı özlem değil başka bir şey.

Duyduğum anlar oluyor elbette fakat biliyorum ki asla geriye dönemeyeceğim ve bu sebeple her anı doğru değerlendirmeye çabalıyorum çünkü birkaç saat sonra bile her şey için çok geç olabilir.

Geçmişe özlem duydukça daha fazla yaşım ilerliyor

10 sene öncesine dönmek icin servetimden 2milyon tl verebilirdim okadar özlem duyuyor insan

Geri