Yaşını saklayan Userler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
moruk lahmacun city`i değişmemissin mk .d ben napim madem yeni rolplay yapcan köklü değişim yapsana olm.
bide yunan heykeli koymuş avatara ulan ya asdlfkdsjflksdjf
mesajları , uslubu ve konulara olan bakış açından tanımıcaz sanki mk .çd
Lan yok şaka yapıyorum boşluğuma denk geldi değiştirdim kaldı oyle , yılda 1 değişim hakkı varmış kiymasiz lahmacun gibi kaldık ortada.
Avatarida dün degismisim ve evet bencede olmamış djsjks.
Yunan heykeli ne lan bre cahil , muşluymuş adam zamanında o sole mio yu tersten falan söylemiş öyle yani djsjkz.

Forumun en yaşlısı ben miyim acaba merak ettim. Bu arada 49'um meraklısına.

foruma ilk üye olduğumda forumun en küçüğüydüm :)) o sırada 30 yaşındayım diyenler hala 30 yaşında :))) yıllar sadece bana ilerlemiş olacakkine 24 yaşımı dolduyorum :))

Saklasınlar bence çünkü sanalda dürüst olmanın bir anlamı yok.
İlk beğenmedikleri yorumda hemen yaşınızı ve şayet fotoğraf paylaşmış iseniz görüntünüzü hedef alacak kadar tuhaf düşünen üyeler var ve onlarla uğraşmaya değmez.

yaş saklamayı bırak forumda samimiyet kurduğu insanlara isimlerini bile sölemeyen insanlar vardır eminim aıjdajfjqweqrqewasdfsdsad

Özel olarak konuştuğum ve güvendiğim insanlardan ne sakladım ne de yaşımı çarpıttım. Herkesle de paylaşma zorunluluğum yok neticede.

Vay be.
Müebbetlik getiren bir durum.

ay kime ne? size ne? ayrica saklamak degil soylemeye gerek duymamis olabilir. hicbirinizi ilgilendirmiyor neticede

git git
boş işler kızlara göre değil

Geri