Yaşımı göstermiyorum

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu sözü duymayan kalmamıştır, ya da söylemeyen..
Özellikle kadınlar yaşını söyledikten sonra, altına hemencecik iliştiriyor.
- ama yaşımı göstermiyorum

Yoo gösteriyorsun, üzgünüm.

Ben aslında yaşımdan fazla gösterdiğim için yaşımı göstermiyorum diyorum. ;d

Bana genelde yaşını göstermiyorsun diyorlar jdjd bunu benden küçükler söylüyor hem. Bence tavır etken. Tavırla birleşince salt fiziksel özellikleri görmüyor insanlar. Sentez görüyorlar.
Bence herkes yaşını bir şekilde belli ediyor. Benim göz kenarlarım gülünce kırışıyor misal ufaktan. Bir operasyona bakar ama şimdilik gözüm yok.
Yaşımızı gösterelim problem yok; sağlıklı olalım. İyi beslenelim, güzel ve mutlu bir yaşam sürelim. Yaşımız kaçsa, o yaşın güzeli olalım. Benim kendimle ilgili temennim bu.

Eskiden inandıramıyordum, artık gözlerimin etrafındaki çizgiler yaşımı ispat ediyor. :D

Göstermiyorum.
Ben de başkasının yalancısıyım..... asdfgh

Benimde göstermediğim söyleniyor
Tabii benim öyle bi iddiam yok ama canıgönülden inanıyorum söyleyenlere…

Keşke göstermesem yaaa
Ayrıca bu yaşımı göstermiyorumu kişi kendisi değil karşısındaki söyler…

kadınlar birbirlerini pohpohlamayı çok sevdiğinden çevresi tarafından öylesine söylenmiş bu söze kendileri de inanıyor. bu nedenle her zaman karşı cinsin yorumlarını dikkate alacaksın. geçen hafta iş yerinde bunun mevzusu oldu. bu sözü kullanan bir kıza arkadaşımız 35 civarı gösteriyorsun demiş, kızın morali bozuktu, tek tek kaç gösteriyorum diye herkese soruyordu. 20'li yaşlarda görüyormuş kendini, çevresi de öyle diyormuş. acı ama gerçek 20'li yaşlarınızda değilsiniz, 20'li yaş halinizi göstermiyorsunuz. hepimiz yaşlanıyoruz, yaşımızı yavaştan gösteriyoruz.

Geri