Yaşayan en çekici erkek ödülünün sahibi John Krasinski oldu

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
People dergisinin her yılın sonunda dağıttığı “Yaşayan en çekici erkek” ödülünün bu yılki sahibi adaylar arasında kimselerin pek de şans vermediği bir isim oldu.

Geçmiş yıllarda Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp ve Richard Gere gibi isimlerin iki kez kazandığı bu ödülü bu yıl kazanan isim kendi hayranları arasında bile tartışma yarattı. Kimileri onu yeterince yakışıklı ya da çekici bulmadıklarını söyledi, kimileri de “eli yüzü düzgün” bir isim olsa da bu ödülü kazanacak bir karizmaya sahip olmadığını iddia etti.

ÖDÜL BU YIL HİÇ BEKLENMEDİK BİR İSME GİTTİ

45 yaşındaki ünlü oyuncu ve yönetmenin yaşının bu ödül için biraz “geçkince” olduğunu dile getirenler de çıktı ve daha genç isimlere haksızlık yapıldığı bile söylendi.

People dergisinin her yılın sonunda dağıttığı yaşayan en çekici erkek ödülü bu yıl John Krasinski'ye gitti... Ünlü oyuncu bu ödülü aldığına kendisi de şaşırdı. Tüm bu tartışmalar bir yana People’ın 35 yıldır adayların “fiziksel çekicilik, karizma ve kültürel etkisine” göre verilen ödülü bu yıl John Krasinski’ye gitti.

“ÇITA İYİCE YÜKSELDİ”

John Krasinski, PEOPLE'ın 2024 Yaşayan En Seksi Erkeği seçildiğini öğrendiğinde deyim yerindeyse ne düşüneceğini ve ne diyeceğini bilememiş.

14 yıldır evli olan John Krasinski ve Emily Blunt Hollywood'un en mutlu evliliklerinden birini sürdürüyor.

“Bir anda gözüm karardı. Kafamda sıfır düşünceyle kalakaldım. 'Yaşayan En Seksi Erkek olmamın isteneceği gün bugün mü' diye düşünerek uyanmıyorum. Ama yine de sizin bunu yaptığınız gündü. Benim için çıtayı gerçekten yükselttiniz” diyen Krasinski’nin aklına da bu ödülü kazanacağı hiç gelmemişti…

TÜM HAYATI GÜZEL KARISI VE İKİ KIZINDAN İBARET

Ancak tüm bu ününe ve yakaladığı büyük başarılara rağmen 45 yaşındaki aktör için hayat koltuğuna uzanıp belgesel izlemekten, iki çocuğuna masallar okumaktan ve elbette güzeller güzeli eşi, yıldız oyuncu Emily Blunt’tan ibaret…

Ünlü çift iki kızlarının yüzlerini sosyal medyadan asla paylaşmıyor ve paparazzilerin onların fotoğraflarını çekeceği yerlere gitmekten de kaçınıyor. 14 yıllık eşi 41 yaşındaki Emily Blunt’la 10 yaşında Hazel ve 8 yaşında Violet adında iki kızı olan John Krasinski eşi Blunt’ın bu büyük haberi duyduğunda çok heyecanlandığını söylüyor: “Ona söylediğimde çok sevinçliydi”

Yıldız oyuncu karısı Emily Blunt'ın haberi duyunca sevinse de kendisiyle dalga geçtiğini ve artık evde daha fazla ev işi yapmak zorunda kalacağını söylüyor.

Kaynak

673485caf71eb9d73bb079b2.jpg
673485eaf71eb9d73bb079b5.jpg

67348633f71eb9d73bb079be.jpg
6734864af71eb9d73bb079c2.jpg

Farklı yüzlerin seçilmesi çok daha iyi çünkü aynı isimleri görmekten herkes bıkmıştır ayrıca çekicilik konusu kişiye göre değişir, herkese aynı şekilde çekici gelecek diye bir kural yok.

uzun süreli son yapımlarından biri jack ryan dizisi. cıa analisti rolündeydi. silahlar, aksiyon falan filan derken çekici gelmiştir, seçilmesine etki yapmıştır. yoksa bakınca düz biri gibi.

Oh be rahatladım
Bu denyo bu tiple çekiciyse bizimde giderimiz vardır o zaman
Demekki bende yakışıklıyım
Buna çekici diye oy veren banada oy verir

ödülü yanlış kişiye vermişler
@ibadeath in oyun oynarkenki halini görseler ödül el değiştirir

Ona bir sey diyemem ama guzel bir filmi olan yonetmen kendisi. Ozellikle 2.film ile baya iyi bir is cikarmisti. Dunya disi varliklar , yaratik istilasi konusunda degisik bir apocalyptic dunya yaratmisti. Izlerken harbiden ses cikarmamak gibi bir reflekse kapiliyorsun. Tip olarak cekicilik kismina bir sey diyemem ama cekicilik kavrami tamamen tip ile ilgili degil zaten.

4646862.jpg

images (10).jpeg

Adamı bir sürü kişi beğenmiş eleştirmek bize düşmez artık.
Beni bir hanım beğeniyor bi de anam.Sol profilden bakınca Ümit Besen sağdan bakınca da Kahtalı Mıçıya benziyorum.

Çekicilik ile yakışıklılık ve güzellik kavramları çok ayrıdır.
Yakışıklı olabilir ancak birçok kişiye çekici gelmez, çok yakışıklı değildir ancak çoğu kişiye çekici gelebilir. Aynı durum güzellik için de geçerlidir.

Geri