Yaşanamayan Aşklara

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Yaşanamayan Aşklara
Geçmişmde yaşanmamışların adıydın sen.. Anılarımda kal istedim ben.. saklımda saklı kal istedim.. Madem ukteler kalmışdı geçen zamana hasret kalan tümcelerim.. Bir sen olmalıydı bende birde seni yazılası kılan

KÜÇÜK DUYGULARIM...

Bugün caddeler ıslak ağlamış tüm bulutlar güneş göstermedi o görülesi yüzünü Yıldızlar küsmüş sanki saklanmışlar bulutların arkasına gözükmüyorlar bu gece.. Ay yine buram buram yalnızlık kokuyor tıpkı benim gibi..
Bana göre karanlıkta aşktı sensizlikde.. Hayallermin içindeki prens olarak kalmalıydın. Zor olandı senin bendeki kimliğin imkansız olan ne varsa hepsi sende yol aldı. Çıkışı olan tüm umudlarım sende kilitlendi. Anahtarı ise

meçhul diyarlarda..

Geri geldiğin sesinde titrek bir edayla ben geldim dedin.. Sanki sende severmişcesine özlemişçesine.. Aklım durdu sanki.. Durdum önce sonra bakdım gözlerinin ta içine sanki başka biriydin sen.. Yabancıydı gözlerin

yabancıydı sözlerin..

Ağlamaklıydı gözlerim.. Unuturmuydu bakılası gözlerini dokunulası teninigörülesi deniz gözlerini.. Ama lanet olası gurur varya gurur yabancılığa bağladı beni.. bu kez giden ben oldum..
Bu kez yarım kalan yaşanacaklar oldu..

TÜM GEÇ KALMIŞ YAŞANMAYAN AŞKLARA..

Geri