Belki çoğunuz şuan kendinizi iğrenç hissediyorsunuz,çoğunuz da mükemmel.Çoğunuz aşıksınız çoğunun yalnız çoğunuz bitkin.Ama hepimiz aynı dünyadayız hepimiz insanız ve benciliz.Başkasının hayatı mükemmel benimki neden değil diye şikayet ederiz sürekli ama hiç bilmeyiz ki bizim yerimizde olmayı isteyen kaç insan var.Düşünsenize bir çocuk o gün az yemek çeşidi var diye ağlarken öbürü 1 ekmek parçası için mutluluktan ağlıyor.Ve hiç hak etmeyen şımarık insanlar hak eden insanların sahip olamadıkları şeylere sahipler.Bunun için adalet yok.Belki çevremize bakarak 1 kez gülümsersek ve ''s*ktir et ben mükemmelim'' dersek her şey daha iyi olabilir.Bu ders çok zor yerine ben bunu yapabilirim desek,çok kiloluyum yerine ben kendimi böyle seviyorum beni seven de böyle sevsin desek.Belki de her şey mükemmel olur.Yada insanları eleştirmesek.Ve eleştiren insanların gerçeklerle ağzına sıçsak.Belki dünya daha iyi bir yer olabilir.Belki de önce aynaya bakıp ''O da bir kul bende onu eleştirmeye hakkım yok!Onun da beni eleştirmeye hakkı'' yok diyip sonra da gidip bunu onun yüzüne söylesek.Belki hayat mükemmel olabilir.İnsanları,ödevleri siktir edip bütün gün müzik dinlesek ve şükr etsek.Olduğumuz yeri beğensek ve Allah'a teşekkür etsek.Belkii..Belki.Çünkü 1 saniye sonra yaşayacağını bile bilmiyorsun ve hiç durmadan insanları eleştiriyorsun pardon da sen gerizekalı mısın ? Biliyorum öylesin ama ben bunu senin yüzüne söylemiyorum çünkü biliyorum her ne kadar umursamamış gibi yapsan da bu senin gururuna dokunacak.Bunun için insanları eleştirme.Seni eleştirmelerine de izin verme.Haline şükr et ve hayatı boşver 1 dakika boyunca gülümse ve en sevdiğin şarkıyı aç.HAYAT MÜKEMMEL ! YAŞAMASINI BİLİRSEN.