Yaşamak Ömrü Kısaltır mı?

Konu sahibi son olarak 3023 gün önce görüldü
" Yaşamak Ömrü Kısaltır " diyorlar ne düşünüyorsunuz...

Tabiki kısaltır, kum saati gibi...:)

Yavaş yaşayıp, yavaş ölmek lazım, bir yeremi yetişecem, hem acele giden ecele gider...:zuha:

nasıl yaşadığına bağlı bence..

hızlı yaşayıp çabuk ölmek en güzeli bence o yolda ilerliyorum:D

herkes, dedi, merak içinde
ölümden sonra hayat var mı diye
boşuna düşünürler
sanki hayat varmış gibi ölümden önce

aklıma bu geldi

Belki de bu dunya baska bi gezegenin cehennemidir

Diyor aldous huxley algi kapilari romaninda.
Algilarimiz temizlenseydi ne yazik ki bir cok insanin intihar edebileceginden bahsediyor. Ve tabi neye nasil baktigimiz muhim.
Her anini yasayip yaptigindan pisman olmayan bir insan omrunun kisalmasindan hayiflanmaz.

Omrum uzun olmus neye yarar bos yere bi masa basinda tukettikten sonra. Yasamak asil gorevimiz kisa da olsa hakkini vermek gerek.

Bence de hayat temponuza bagli

" Hızlı yaşa genç öl, cesedin yakışıklı olsun " derdi benim deli bir arkadaşım :D

"Yaşamak ömrü kısaltır mı?" mı :p Başlığı okuyunca içeride ilginç bir şeyler mi var dedim de yok yani konu içeriği de başlık kadar saçmaymış:p Nasıl bi cümle o yahu :) Yaşamak zaten ömür, ömürde yaşamak değil mi? nasıl bir kıyaslama bu :)

Nasıl yaşadığına bağlı.
Zenginsen her istediğini yaparak yaşıyorsan uzatır.
Fakirsen kısaltır : )

Geride bıraktığın anların içini doldurabiliyorsan ne mutlu
ama yaşamak sadece nefes almaktan ibaretse ha yaşamışsın ha yaşamamış önemi var mı ?

güzel söz ama yaşamak ömrü niye kısaltsın doğmak ölmek için atılan ilk adım filan dense derim ki tamam eyvallah

ölüm yaşamın bir parçası değildir; fakat sınırıdır der abinin biri.
bu açıdan bakıldığında tabikisine kısaltmaz.

Yaşamak ömrü uzatır. İnsanlar yaşadıkça gençleşir. Çünkü her arzularını ve isteklerini yerine getirenler, anı yaşayanlar hep mutlu olur :) Mutluluk ise ömrü uzatmanın tek formulüdür ;)

Geri