Yaşam felsefem...

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Herkes hayatı baktığı gibi görür ya, bana göre; Hayat her zaman benim için iyi olanı önüme çıkarır. Kötü olanı zaten önümden öyle veya böyle uzaklaştırır. Onun için ben üzülmem.. Çünkü biliyorum benim için böylesi daha iyi olmalı ki böyle oldu, sorun yok. Bir zahmet bu konu hakkında yorumda yok.. Bazen düşünüyorum acaba çok mu Yalnızım diye.. Sonra diyorum ki; hayır Ben o düşündüğüm gibi yalnız değilim. Tam tersine kalabalık içinde üzülmekten ise mutluluğu yaşıyorum ben çevremde az insan ile. Kitap okumak yalnızlığa değil, nice alemlere açılan bir kapıymış. Bazen bir seyyah bilmediğim yerlere, bazen bir kuş olmuşsun uçsuz bucaksız maviliklere. Alabildiğine mavinin tonları sarmışken etrafını bir bakıyorsun denizde bir filika olmuşsun veya yosunların ve kayaların arasında yüzen bir balık seviyorum Ben okumayı. Bir Bozkır'da Doru Atlar ile doludizgin koşarken yağmurlar arasında Çakan bir Şimşek olmak nasıl bir şey düşünüyorum bazen. Ben kitap okumayı seviyorum.

Sen mistik güçleri olan bir adamsın Kamil abi.. bugün dişimi fırçalarken su birden fazla açıldı ve aklıma sen geldin, ışık hızıyla kapadım.
Teşekkürler.

Bana eksiklikleri mi sorma hayat’kamil derim susarsın..

Gercekten yagnurlar arasinda cakan bir simsek olmak nasil bir sey?

Kamil abi adamdir..
En son bunu dedigim zaman ban yemistim ahaha. Canin sagolsun...:D

Hem doludizgin atlarla koşuyorsun hem de yağmurlar arasında şimşek gibi çakıyorsun. Yaşıyorsun bu hayatı Kamil Abi.

Kamil abinin hayal dünyasi genis.

Kitapları geç keşfetmiş sanırım. Gene de olumlu tabii.

Gercekten yagnurlar arasinda cakan bir simsek olmak nasil bir sey?
Sen yoksun.........
Boşuna yağıyor yağmur...
Birlikte ıslanmayacağız ki.....
Boşuna bu nehir......
Çırpınıp pırpırlanması.....
Kıyısında oturup göremeyeceğiz ki...
Uzar uzar gider..
Boşuna yorulur yollar..
Birlikte yürüyemiyeceğizki..
Özlemlerde ayrılıklar da boşuna
Öyle uzaklardayız..
Birlikte ağlayamayacağız ki
Seviyorum seni boşuna..
Boşuna yaşıyorum
Yaşamı bölüşemiyeceğiz ki ...

Sen yoksun.........
Boşuna yağıyor yağmur...
Birlikte ıslanmayacağız ki.....
Boşuna bu nehir......
Çırpınıp pırpırlanması.....
Kıyısında oturup göremeyeceğiz ki...
Uzar uzar gider..
Boşuna yorulur yollar..
Birlikte yürüyemiyeceğizki..
Özlemlerde ayrılıklar da boşuna
Öyle uzaklardayız..
Birlikte ağlayamayacağız ki
Seviyorum seni boşuna..
Boşuna yaşıyorum
Yaşamı bölüşemiyeceğiz ki ...

Gökte bir yıldız olsam ilk sana kayardım..konuyla bir alakası yok ama içimden geldi

Atmosfere yaklaşıp öyle hızlı kayarım ki kafanı çevirdiğinde yanlız izimi görürsün. Oysa ben çoktan gitmişimdir bile.... Al benden de bir alakasız bir söz dizisi.

Bu konu cok tehlikeli olmaya basladi. Gece 00.00 olmus basimiza bir sey gelmeden uyumak en iyisi.:D

reis kırşehirlimisin bi devreme çok benziyorsunda foto da

Geri