Yasal sahibi(yetkili) kim acaba?

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Ya burada(platformda) Ne Güzel konular konuşuluyor, fikirler ortaya çıkıyor, çözümler ortaya konuyor ama hiçbir etkimiz söz konusu değil Bunu değiştirmek lazım.

Bunu yapmak için de şöyle bir şey yapabiliriz, bu Platformu kim öncülük ederek açtıysa, yasal mevzuatlara uyumu sağlıyor ise, o kişiyle direkt irtibata geçip belirleyeceğimiz konularda Bir Beyin Fırtınası yaparak güzel bir sonuç Ortaya yazı olarak dökebiliriz. Çıkan sonucuda gerek e-devlet üzerinden gerek ise bakanlık Olur müsteşarlık olur değerlendirilebilecek organlara iletilmesini sağlayabiliriz diye düşünüyorum.

Böyle bir şeye cesaret etsek yapabilir miyiz sizce? Sanal alem bataklığında bir Kardelen Misali boy gösterebilir miyiz?

• Hımm
Tepkiler: RK
Olabilir de
Cimer elestiriyi pek dikkate almıyor.

Olabilir de
Cimer elestiriyi pek dikkate almıyor.
Eminim misin? Çünkü ben yaptığım birkaç başvuruda çok olumlu netice aldım. Mesela eski çalıştığım iş yerinin karşısındaki yola, bölünmüş yoldu yaya ve motosikletlerin geçişlerini kolaylaştırmak amacıyla bir yaya geçidi yapılmasını istemiştim. Bir ay geçmeden üzerinden mantıklı bulundu ve yapıldı.

Aklıma geldi, Fox TV'yi devreye sokarız🤣 nasıl olsa Devleti halkın haklı taleplerini görmüyor diye mutlaka haberlere çıkarız hahaha. En kötü ihtimal ile istihbarat hemen bir araştırma yapar İçimizden birkaç tanesi ile irtibata geçer🤣🤣🤣

Eminim misin? Çünkü ben yaptığım birkaç başvuruda çok olumlu netice aldım. Mesela eski çalıştığım iş yerinin karşısındaki yola, bölünmüş yoldu yaya ve motosikletlerin geçişlerini kolaylaştırmak amacıyla bir yaya geçidi yapılmasını istemiştim. Bir ay geçmeden üzerinden mantıklı bulundu ve yapıldı.
Proje de olan birsey değilde, senin mesajin ile olmussa tebrik ederim.
hakli olabilirsin üstadım.
Denemek gerek

Proje de olan birsey değilde, senin mesajin ile olmussa tebrik ederim.
hakli olabilirsin üstadım.
Denemek gerek
Evet kesinlikle denemek gerekiyor. Hatta bu işin ciddiyetine uygun bir şekilde kişiler belirlenip bir konu hakkında fikir teatisi yapılarak ortak bir metin hazırlanabilir.

• Beğen
Tepkiler: RK
Ben neden hiç birşey anlamadım bu yazıdan

Ülkede sorun yokki konușalım @kamil0920 ağam. Tek sorun muhalefet onuda çözmek zor.

Geri