Yasaklanan efsanevi panda reklamını hatırlayalım.. (+16)

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 1216 gün önce görüldü
YouTube kanalinda hala duruyo nerden yasaklanmis

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Biz bihterle behlülün atölye macerasını izlemiş milletiz bunlar çok ta şey değil ya Sjsjsj

ey gidi günler.. senaryosu bana ait bir reklam filmiydi.. dünya küçük yine karşılaştık.

Kendi adıma bu yasağı anlarım çünkü dondurmayı en çok çocuklar ve gençler tüketiyor. Böyle bir reklama ne gerek var?

• Beğen
Tepkiler: 0
Bu arada batesmotelpro`nun viral reklamı bu youtube`da var fakat kanallar da hiç görmedim.

Kendi adıma bu yasağı anlarım çünkü dondurmayı en çok çocuklar ve gençler tüketiyor. Böyle bir reklama ne gerek var?
gördüğüm en iyi karşılaştırmalı reklamlardan bir tanesi. gayet iyi. güzel ayar verilmiş.

Bi dudak zoomlamışlar, bir dondurma ısırtmışlar. Nesini yasakladılar bunun.

• Beğen
Tepkiler: ne
gördüğüm en iyi karşılaştırmalı reklamlardan bir tanesi. gayet iyi. güzel ayar verilmiş.
Hedef kitlesi çocuklar ve gençler olan bir ürün olduğu için onların bu ayrımı yapabilmesi maalesef mümkün değil.

İnternet çağında her şeye ulaşabiliyor olmaları yine de çocuklara yönelik ürünlerde bu aşırılığı hoş göstermez.

nerden yasaklandigini anlamadim

Hedef kitlesi çocuklar ve gençler olan bir ürün olduğu için onların bu ayrımı yapabilmesi maalesef mümkün değil.

İnternet çağında her şeye ulaşabiliyor olmaları yine de çocuklara yönelik ürünlerde bu aşırılığı hoş göstermez.
allasen magnum dondurmanın hedef kitlesi çocuklar mı? çocuklarsa eğer yıllardır türlü türlü kadınlar o dondurmayı şehvetle ısırıp kütürdetmiyor mu? ardından da janti bir adam gelip hatunu ayartmıyor mu?

bu kız şu saçma sapan diziler de oynayan kıza benziyor

Abi okudum ama utancımdan yazamadım.
Panda, magnumun cinsel göndermeli reklamına gönderme yapıp eleştirmiş. Hicvetmiş. Tam karşılığı olmasa da kara mizah bile sayılır. Bu iş böyle olur mu lan demiş. Ama bizim gibi kalbur üstü kesim bile "oah reklama bak. Bu karıya zaten uyuzum. Çocuk çocuk yiyo bunu ayıptır yha" diye reklamı eleştirmiş

Ne diyim ben. Nere gideyim?

Ne kadar anlayisli bir koca.

Abi okudum ama utancımdan yazamadım.
Panda, magnumun cinsel göndermeli reklamına gönderme yapıp eleştirmiş. Hicvetmiş. Tam karşılığı olmasa da kara mizah bile sayılır. Bu iş böyle olur mu lan demiş. Ama bizim gibi kalbur üstü kesim bile "oah reklama bak. Bu karıya zaten uyuzum. Çocuk çocuk yiyo bunu ayıptır yha" diye reklamı eleştirmiş

Ne diyim ben. Nere gideyim?
Hahahahahahhaahahahahaahahahahahahahah. Nasi bi ortama düştük bole be doktor..

Geri