Bu sürecin sonunda psikolojik etkilerin daha çok olacağını düşünüyorum. Hem başka ülkelerden gelen kötü haberler, hem ülkemizde sürecin kötü yönetimi ve ölü sayısının artması hemde gelecek kaygısı endişe verici.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok önce falan girmedi. Sizin yaşadığınız influenza enfeksiyonu.
Tabiki gerekmezInfluenza'da burun akıntısı olması gerekmez miydi?
Climax doktorsan baş ağrım var, boğazım da ağrıyor, ne yapmam gerek?Tabiki gerekmez
Boğaz spreyi. Günde iki kez iki fıs (farhex sprey mesela)Climax doktorsan baş ağrım var, boğazım da ağrıyor, ne yapmam gerek?
Şu an iyiyim, teşekkür ederim. Soğuk algınlığı muhtemelen. Basit bir soğuk algınlığından da nem kapıyoruz.Boğaz spreyi. Günde iki kez iki fıs (farhex sprey mesela)
İki üç gün günde iki defa parol al
Ateş takibi yap
Öksürük olacak mı bak
Nefes darlığı olacak mı kontrol et
Bu sürecin sonunda psikolojik etkilerin daha çok olacağını düşünüyorum. Hem başka ülkelerden gelen kötü haberler, hem ülkemizde sürecin kötü yönetimi ve ölü sayısının artması hemde gelecek kaygısı endişe verici.
Bizde dezenfekte olayi yok hukumet israrla insandan insana geciyor kapi zilinden gectigi kanitlanmadi diyor :s@Lefty
Maalesef durum tahminden kötü. Dün gece itibariyle 4 elemanım hastanede karantinaya alındı. Bizlerde kendimizi karantinaya aldık bekliyoruz...
Hiç beklemediğimiz şekilde gelişti.
Evden çıkmamak yetmiyor eve kimseyi almamakla beraber alınan herşeyi dezenfekte etmek ve neredeyse kimsenin kapı kolunuZa bile dokunmasına izin vermemeniz gerekiyor.
Bizde süreç kötüye evrildi...
Stresten foruma taktım bende
@Lefty
Maalesef durum tahminden kötü. Dün gece itibariyle 4 elemanım hastanede karantinaya alındı. Bizlerde kendimizi karantinaya aldık bekliyoruz...
Hiç beklemediğimiz şekilde gelişti.
Evden çıkmamak yetmiyor eve kimseyi almamakla beraber alınan herşeyi dezenfekte etmek ve neredeyse kimsenin kapı kolunuZa bile dokunmasına izin vermemeniz gerekiyor.
Bizde süreç kötüye evrildi...
Stresten foruma taktım bende
Bizde dezenfekte olayi yok hukumet israrla insandan insana geciyor kapi zilinden gectigi kanitlanmadi diyor :s