Yaş ilerledikçe insanı yoran şeyler

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
İnsanı en çok ‘kendi’ yorarmış.
Ben, benden çok yoruldum.

Ben de benden yorgunum.
Bir de diğerlerinden. Komple insanlar yoruyor demek.

• Beğen
Tepkiler: diE
Her şeyi düşünmek zorunda olup kendini unutmak. Her insandan insanlık beklemek. Bir söz vardı "insanları görüyorum ama insanlık yok" diye, bunu hatırlayıp devam etmek lazım. Kendinizi sevin ve hiç olmayacak şeylere gösterdiğiniz şefkatten kendinize de ayırın.
Keşke kiraz ağacına dalıp da topladığımız kirazları bakkala götürdüğümüzde meybuz verdiği zamanlara dönsek. Meybuz ne güzeldi ya.

Her şeyi düşünmek zorunda olup kendini unutmak. Her insandan insanlık beklemek. Bir söz vardı "insanları görüyorum ama insanlık yok" diye, bunu hatırlayıp devam etmek lazım. Kendinizi sevin ve hiç olmayacak şeylere gösterdiğiniz şefkatten kendinize de ayırın.
Keşke kiraz ağacına dalıp da topladığımız kirazları bakkala götürdüğümüzde meybuz verdiği zamanlara dönsek. Meybuz ne güzeldi ya.

Bizim bakkal amca hiç kiraz toplayıp götürünce meybuz vermiyordu sevgili Melodram
Şanslı bir çocukluk geçirmişsiniz, bu pozitiflikte o günlerden kalma olmalı.

Ahbab's, insanı yoran şeylerin baş müsebbibi yine insanlardır, boş yapmayalım.​

Bizim bakkal amca hiç kiraz toplayıp götürünce meybuz vermiyordu sevgili Melodram
Şanslı bir çocukluk geçirmişsiniz, bu pozitiflikte o günlerden kalma olmalı.
Keşke çocukken denk gelseymişiz :( bizim bakkallarımız da komşularımız da çok tatlıydı.

• Beğen
Tepkiler: diE
Sinir ve stres. Son dört gecedir tansiyon sorunu yaşıyorum. Anladım ki sorunlar karşısında yeteri kadar gamsız olmak sağlığa çok faydalı.

Kimsede yaşamak yoruyor dememiş hayret.
Beni bu yaşamak çok yoruyor

Yeni insanlarla tanışıp kendini anlatmak.

images

Anlayışsız insanlar elbette. Bıktırıyorlar, hayattan bezdiriyorlar hayat enerjini emiyorlar resmen.

millet doğruyor biz uğraşıyoruz
madem doğurdunuz
biraz ilgilenin lan

Geri