Yarışma önerimizi sizlere sunalım istedik

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 2761 gün önce görüldü

Yarışma önerimizi oylayalım

• Forumsal Survivor

Kullanılan: 3 27.3%
  • Forumsal Esra Erol

Kullanılan: 8 72.7%

• Kullanılan toplam oy
    11
Arkadaşlar 2 yarışma üzerinde çalıştık ama tam karar veremedik hangisi ilginizi çeker diye.

1- Forumsal Survivor

survivor-2014.jpg

2 - Forumsal Esra Erol (uyarlama)

izdivac.jpg

Seçtiğiniz yarışma sonucunda konu açılacak ve orda yarışma sürecini öğreneceksiniz :) Şuan nabız yoklamak istedik.​

Everin beni.s
Hangi kıza dm atsam yorum istiyorum userlerden.s

Oy kullnamıyorum tapatalktan ötürü esra erolu seçin.

Esra Erol bir hayli hit yapar çok da matrak ve zevkli olur :)

Sadece hangisi ilgini çekiyorsa onu oyla : ) Sadece yarışma içeriğini bilmeden kimlerin en çok neyi istediğini bilmek istiyoruz : ) Ama merak etme hepsinin mantığını kurguladık.

Sonuca göre zaten yarışma detayı açıklanacak :)
Ee daha kurguladığın şey hakkında bilgi veremiyorsunuz. Laf olsun torba dolsun hesabı herhalde. Merak edip sorduk. İnsanca o kurgunuzu anlatabilirsiniz. Emredersin oyladık. Başka emrin varsa belirt.

Ee daha kurguladığın şey hakkında bilgi veremiyorsunuz. Laf olsun torba dolsun hesabı herhalde. Merak edip sorduk. İnsanca o kurgunuzu anlatabilirsiniz. Emredersin oyladık. Başka emrin varsa belirt.

Konu başlığı olarak hangisi ilginizi çekiyor onu test etmek istedim. Laf olsun torba dolsun derken ? öyle bir şeyle ulaşabileceğimiz bir amaç yok. Oyladğınız için teşekkür ederim. Hiç heyecandan yana değilsiniz anlaşılan.

Esra erol seçtim everin arkadaşları rahatlasınlar :).

Bulgura kaşık batırıyorum .s

Geri