Yarın seçim olsa, oyunuzu hangı partiye verirdiniz?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Yarın seçim olsa, oyunuzu hangı partiye verirdiniz

• Adalet ve Kalkınma Partisi

Kullanılan: 10 25.0%
  • Cumhuriyet Halk Partisi

Kullanılan: 10 25.0%
  • Milliyetçi Hareket Partisi

Kullanılan: 7 17.5%
  • Halkların Demokratik Partisi

Kullanılan: 1 2.5%
  • Saadet Partisi

Kullanılan: 1 2.5%
  • Büyük Birlik Partisi

Kullanılan: 0 0.0%
  • Komünist Parti

Kullanılan: 3 7.5%
  • Vatan Partisi

Kullanılan: 2 5.0%
  • Diğer

Kullanılan: 6 15.0%

• Kullanılan toplam oy
    40
Yarın seçim olsa, oyunuzu hangı partiye verirdiniz

Canım koca editorsun onu da sen ekleyiver telefonla beceremedim :)

Ben boykotçuyum, boykottan yanayım, yine oy kullanmazdım. Kişisel olarak tam anlamıyla bana hitap eden bir parti yok. Yanlışın birine kızıp bir başka yanlışa sürüklenemem. :) Bir partiyi sevmem için partinin bana özgürlük adalet ve refah dışında başka hiçbir şey bana dayatmaması gerekiyor. Ayrıca etik ve hümanist bir karakter de taşıması gerekir.

Şuanki dört partiyi incelersek. .
Ne Kemalizm, ne Dindar Kemalizm, ne Türk Milliyetçiliği, ne Kürt Milliyetçiliği( veya Sosyalizm) bana hitap etmiyor.

Bu saçmalıklar bana göre değil. Bunlar özgürlüğü ve demokrasiyi sadece işine gelince anan samimiyetsiz ve çelişik düşünceler ve onları temsil eden partiler.

Ak Parti'nin şuanki haliyle Liberal olduğuna Chp'nin ise Sosyal Demokrat olduğuna asla ve asla inanmıyorum. Diğer 2 parti marjinal kalıyor zaten kitle bakımından, ama onlarda da takdir ettiğim bazı değişimler oldu.

Diğer partilerin %95'i zaten tabela partisi, işe yarar bir oluşum görürsem ama gerçekten demokrasiyi tam anlamıyla benimsemiş onu desteklerim. Ama her parti de sevmediğim kanatlar var, benimsediğim bazı fikirler de var . .

Bence oy vermek kadar, vermemek de bireysel bir özgürlük ve demokratik bir haktır.
Elbette oy vermek daha doğrudur ama oy verecek parti olduğunda ;)

Anket düzenlendi. Eklemek istediğiniz başka seçenek varsa da ekleyebilirim. Ancak bu kadarı yeterli zannedersem.

Boykot seçeneği de olsa iyiydi. O da bir özgürlük sonuçta :)
Oy kullanacak şık bulamadım .s .s yapmayın bana bunu :)

Tabiki de ampule aydinlik devam etsin degil mi : )

darbe süreci olsun 7 haziran ve sonrasındaki süreç olsun beni en iyi temsil eden partinin hala chp olduğunu düsünüyorum.

Sevgili ulkem ne zaman ogreneceksin;
Nefret siyaseti degilde gelisim amaclayan insanlara oy vermeyi

Hiçbir partiyi tutmuyorum.Ülkeme ne zaman gerçek anlamda hizmeti amaçlarlarsa o zaman oyumu kullanacağım.

Ak partiliyik ak parti hülooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo <3

Geri