kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Demedi demeyin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İstanbuldan konya ya kadar gidersin işte giderken gebzeden beni de al xdDepo fulleyince noluyor?Bilen biri aydınlatabilir mi?
konyada ne yapacağızİstanbuldan konya ya kadar gidersin işte giderken gebzeden beni de al xd
Ziyaret... bikere daha fulleriz malatyaya geçeriz xdkonyada ne yapacağız
bidaha fulle de ordan suriyeye bırakıp seni geleyim sende kurtul bende kurtulayımZiyaret... bikere daha fulleriz malatyaya geçeriz xd
ajsnzjsjxd olur eline mi yapışacak.....maksat fullemek değil mibidaha fulle de ordan suriyeye bırakıp seni geleyim sende kurtul bende kurtulayım
Gez Dünyayı gör Gonya’yı :ddkonyada ne yapacağız
zam için diyormuş bende deprem falan olacak da kahin haber verdi sandımajsnzjsjxd olur eline mi yapışacak.....maksat fullemek değil mi
Olur mu canım depondan benzin çeken hırsızların peşinden yürümek daha güzel değil mi hahaha. Yeter ki hırsız olsun yürümek için bahaneniz olur..zam için diyormuş bende deprem falan olacak da kahin haber verdi sandım
50 litreden hesaplasan 100-150 lira için diyormuş.
Böylelerinin eline vereceksin 200 lirayı ensesine tokadı yapıştırcan hadi git oy vermeye devam et diyeceksin
gitmiyormuyuz şimdi suriyeyezam için diyormuş bende deprem falan olacak da kahin haber verdi sandım
50 litreden hesaplasan 100-150 lira için diyormuş.
Böylelerinin eline vereceksin 200 lirayı ensesine tokadı yapıştırcan hadi git oy vermeye devam et diyeceksin
ne işimiz var suriyede hepsi burda zaten bir ara Esenyurta gideriz hasret giderirsingitmiyormuyuz şimdi suriyeye![]()
sjsnsj kahin
allah tuttuğunu altın etsin.....ne işimiz var suriyede hepsi burda zaten bir ara Esenyurta gideriz hasret giderirsin
sadece 1 gün oruç tuttun karşılığında Allah'tan çok şey istemiyor musunallah tuttuğunu altın etsin.....
Allah iste diyor..napim fazla mal göz çıkarmaz sjssadece 1 gün oruç tuttun karşılığında Allah'tan çok şey istemiyor musun