Yarin büyük kavga var. Okul arasi

• Kullanıcı JeteR96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4886 gün önce görüldü
arkadaslar yarin büyük kavga var. Bİ kaç kavga taktİĞİ verİrmİsİnİz ?

8. Sinif öĞrencİsİyİm 14 yasindayim İsmİm efe hafİf kalipli ŞİŞmanda dİyebİlİrİz.

Lütfen kavga taktİĞİ verİrmİsİnİz ? En çok dİkkat edİlmesİ gereken gİbİ .. ?

Elemanın mallarına doğru çalış,erkek kavgasında kalleşçe ama olsun.

Elemanın mallarına doğru çalış,erkek kavgasında kalleşçe ama olsun.

ben acırım adama ya o kadarda değil burna vurmak kolay ama kırılır diye korkuyorum hani kırılırsa düzelirmi bilmiyorum bu yüzden baska degısı ktaktıkler ıstıyorum.

kavga ediyosun ne acıması dogru demis mallarına calıs

2 tane çingene çocuk bul 5 tl ver ellerine ağzına ederler elemanın.

Kavgayla hiç birşeyi halledemezsin. ama Haksızlığa uğradıysan kendini ezdirme bazen malesef bazı şeyler şiddetle hallediliyor. burun kırıldığında en kötü ameliyatla düzeltiliyor acırsan acınıcak duruma düşersin

Kavgayla hiç birşeyi halledemezsin. ama Haksızlığa uğradıysan kendini ezdirme bazen malesef bazı şeyler şiddetle hallediliyor. burun kırıldığında en kötü ameliyatla düzeltiliyor acırsan acınıcak duruma düşersin

kavga ile hllolcak pki napmlym szce?

kavga ile hllolcak pki napmlym szce?

Boşver kavgayı ya yaşın kaç başın kaç,git derslerine çalış.
Bak yarın ne olacak sana söyleyeyim mi?

+ oğlum getir bakim karneni
- oha rsmn gl sni dvcm ddi .s.s

İlla dövücem veya dayak yicem diyorsan Barda filmini izle moruk gaza gelmessen gel beni döv daha ne diyeyim taktiğin kralını veriyoruz sana.

Aynen rocky'nin bütün serilerini izlemen lazım.

Yapman gereken zihnini boşaltman ve sadece karşındakinin el ve ayaklarına konsantre olman , bunları başar .Korku ve heyecan olmazsa kendini güzel bir şekilde savunabilirsin ;)

[YOUTUBE]W8SCqLkHDqw[/YOUTUBE]

Biraz feyz al jeter kardeş,YABGU dostumuzun dediği gibi freş olmaya çalış Yurtta Sulh Cihanda Sulh!

Şimdi kardeşim, öncelikle kavga edeceksen ilk vuran sen olacaksın. Ve asla ama asla gardını yere indirmeyeceksin, Sağ elin sağ kaşının hizasında, Sol elin az biraz önde olacak çok azıcık ilk olarak yapacağın şey rakibin çene arka kemiğine sağlam bir kroşe vurman olacaktır. Bu sayede Rakip i zayıflatırsın dengesini kaybeder günü kalmaz. Hemen arkasından sağ düz yumruk ve arkasından sol düz yumruk vuracaksın vururken acıma şöyle düşün, sen ona vurmazsan o sana vuracak ve yurmuklarını düz ve Buruna ve Göze doğru at, atabilirsen çeneye doğru at, ama dediğim gibi düz at yumruklarını... Rakip in suratına sağlam vur zaten tahminimce 3 - 4 yumruk sonra karşılık veremeyecek hale gelir.Eğer hale düşmüyorsa Ayağınla Rakibinin sağ yada sol bacak içine vuracaksın yani baldıra sağlam vurursan ayaklarını yerden kesersin... Bu ilk olarak yapacağın şey,

İkinci olarak vuracak cesaretin yoksa bırak sana ilk yumruğu sallasın Sokak kavgalarında yurmuklar %1000 Bak bu kadar net diyorum sana %1000 yukarıdan aşağıya doğru gelir, kimse omuzdan çıkarmaz yumrukları bu kadar eminim. yukarıdan aşağı geleceği için sen kendini hafif geriye çek ve çocuk üstten attığı yumrukla savrulcaktır. Tahmini çocuğun yüzü sana doğru dönecektir o sırada yüze sağlam 1 - 2 darbe vurursun ve çocuğu yere serersin. Unutma yumruktan kafanı eğmeyeceksin, sağa sola kaçmıyacaksın sadece gövdeni geriye doğru çekicen az bir şey... Sonra çeker çekmez patlatıcaksın suratına... Eğer dayak yersen Cuma günü özele gel, sana ders veririm. Hazır istanbuldaymışsın...

Hee aklıma geldi mesajı düzeltemiyorum. , büyük ihtimale çocuk üstüne yürüyecektir ve büyük ihtimalle kafalarınız tokuşcaktır hep öyle olur. Yada sana yaklaştığı sırada '' bana bak '' gibisinden, blok yapamayacaktır. o anda alttan çenesine doğru sağlam bir Apart çıkart bak aşağıdan çenesine doğru direk çenesini kırarsın, unutma bunu büyük ihtimalle öyle olacaktır. Bunu uygularsan rakibi direk alt edersin.

Lan iyice WWE RAW'e döndü burası,o kadar taktikten sonra AFK olupda cevap yazmazsan banlarım seni jeter millet senin için çabalıyor.

Hiç öyle arkanı felan toplama tek git teke teke çık evet belki çok kişi dalabilir ama adamlığını koyarsın ortaya unutma genç ;)

Hiç öyle arkanı felan toplama tek git teke teke çık evet belki çok kişi dalabilir ama adamlığını koyarsın ortaya unutma genç ;)

img-dayak-yiyen-adamin-isyani602.jpg

Valla bu elemanda en son 10 kişiye tek dalmıştı sırf erkeklik uğruna,durumu hiç iç açıcı değil :rolleyes:

edit:evet jeter panel'i açtım seni bekliyorum?

ya bu okl kavgsı olack büyk bir kavga yani
hercules tşkr ediyrm ama ben birzda korkuyorm bir şey olr diye yani çk zarar vermyck bölgelre vrmak istyrm
locken pardon

ya bu okl kavgsı olack büyk bir kavga yani
hercules tşkr ediyrm ama ben birzda korkuyorm bir şey olr diye yani çk zarar vermyck bölgelre vrmak istyrm
locken pardon

Karambol kavgalarında yapacak pek fazla bir şey yok... Tek yapman gereken, etrafındaki adamlara iyi bakman kim var kim yok diye önce yanındaki adamları tanı, '' Ahmet, Mehmet,Ali vs.vs. '' sonra zaten karambol kavgası yani sırtını duvara veremezsin o yüzden fazla arada kalmamaya bakacaksın, madem korkuyorsun ortalarda değilde dış kısımlarda kavganı edeceksin, ama muhakak 3 - 5 tane yersin, onu göze alman lazım. Alt tarafı 3 - 5 yumruk bir zarar gelmez bir yerine, kanar şişer başka bir şey olmaz. Sakın ama sakın kafanı eğme ve sakın yere düşme gerisi zaten bir şey olmaz. Camdan yapılmadın sonuçta dayak yemeden atmayı öğrenemezsin. Ve sana dediklerimi uygulamaya çalış orada güzel pratik yapma fırsatın olur.

Nerde okul söyle bana polisi arayalım kavga olmadan bitsin :D en güzelide bu daha kaç yaşındasınız ki kavga ediyorsunuz ya annenniz babanız sizi okula kavga edin diyemi yolluyor.erkelerin hepside git giriş demiş resmen.

Geri