Yarin aklında başka yar mı var :/

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Sen de diline dolamışsın keban kezban başka bişi bilmion. Az git Selçuk bişiler ögretsin sana. :D

su an tam aksı durum bende var o bekleyen taraf , kendimden biliyorum sadece ilgi hosuna gidiyor :umursama:
İyi de arkadaşlar ilgiyi karşılıklı gösterioruz. :/

Zeyna Karşındaki insanı konuşmasında sana olan bakışlarından anlamalı insan. Bazı insanlar var gerçekten dediği gibi sevmeye çalışır , ama bazı insanlar var sadece gönül eğlendirir senden sıkıldıktan sonra basar tekmeyi, İyi düşünmen lazım tam karar vermen lazım ama tek başına vermen lazım
Hayır kararı ben verecegim de, bakış açınızı merak ettim sadece. :)

Sen de diline dolamışsın keban kezban başka bişi bilmion. Az git Selçuk bişiler ögretsin sana. :D

İyi de arkadaşlar ilgiyi karşılıklı gösterioruz. :/

Hayır kararı ben verecegim de, bakış açınızı merak ettim sadece. :)

o zaman fazla sıkma trıp atma o ılgısı artsın teslım olur :cici:

Kaçan kovalanir bas tekmeyi ve olanları izlemek için otur adfhkl
Tersten tepebilir kişiliğine bağlı :d

Zeyna açılınca senin tepkilerinde red edilmekten çekiniyor olabilir. Senin duygularını nasıl ifade ettiğin bunu onun nasıl hissettiği önemli. Güven sorunu ve karasızlık erkeklerin tuhaf tepkiler vermesine neden oluyor. Çoğu erkek siz kadınlar kadar açılma konusunda cesaretli değil. Sen net biriysen ve ve karşında net bir insan görmek istiyorsan ona soru sormaktan çekinme ama bu adam seni yorabilir ya da başka tutukluğu zamanla onu tanıdıkça değişebilir.

Bence bahane değil düşündüklerini söylemiş adam..Ve şimdi sevgili olmadığınız için onun daha çok ilgisini çektiğin bir gerçek ama sevgili olunca bu heyecan bozulacak gibi hissediyor zaten bunu sana da dolaylı yoldan ifade etmiş..Senin bu zaman zarfında yapman gereken onu gözlemlemek eğer hiç bir şey değişmeden devam ederse görüşmeleriniz sevgili olmanız kaçınılmaz..Sevgili olunca senin ondan hoşlanmayacağını düşünmesinin sebebi de işte bu adı olmayınca her şey daha kolay gelir her zaman..

Sanal da aşkından ölsende bulaşma :d
Sonra Azra dedi dersin adgkl
Reele döndük ama biz. :)

Zeyna açılınca senin tepkilerinde red edilmekten çekiniyor olabilir. Senin duygularını nasıl ifade ettiğin bunu onun nasıl hissettiği önemli. Güven sorunu ve karasızlık erkeklerin tuhaf tepkiler vermesine neden oluyor. Çoğu erkek siz kadınlar kadar açılma konusunda cesaretli değil. Sen net biriysen ve ve karşında net bir insan görmek istiyorsan ona soru sormaktan çekinme ama bu adam seni yorabilir ya da başka tutukluğu zamanla onu tanıdıkça değişebilir.
Yani o da kızlara güvenmiyorum diye tutturmuş ağzından başka bişi çıkmıyor zaten. Önceki sevgililerinin cerebesini çekiyorum ya. : ((

Bence bahane değil düşündüklerini söylemiş adam..Ve şimdi sevgili olmadığınız için onun daha çok ilgisini çektiğin bir gerçek ama sevgili olunca bu heyecan bozulacak gibi hissediyor zaten bunu sana da dolaylı yoldan ifade etmiş..Senin bu zaman zarfında yapman gereken onu gözlemlemek eğer hiç bir şey değişmeden devam ederse görüşmeleriniz sevgili olmanız kaçınılmaz..Sevgili olunca senin ondan hoşlanmayacağını düşünmesinin sebebi de işte bu adı olmayınca her şey daha kolay gelir her zaman..
Acaba görüştüğü başka biri mi var. :/

Ben onun neyiyim . Arkadaşımı sevgilisimi neyi neyi buna cevap bulamıyorum . :/

Hoşlanıyosa arkadaşı olman mümkün değil bence. İsim koymaya çalışmayın. Bi önemi de yok isimlerin. Önemli olan duygular.

Aklıma çok cins espriler geliyor sabahtan beri of :o

Geri