Yarin aklında başka yar mı var :/

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Kısa ve öz yazıyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Birbirimizden hoşlandık
Görüştük
Canımlı cicimli konuşuyoruz :D
Amma velakin adını koyamıyoruz ?
Sebep beyfendinin sevgili olması için alışması , sevmesi gerekiyormuş şu anda sadece hoşlanıyormuş. İlgi gösterirse de ben kendimi geri çekermişmişim.

Bunlar bahane mi yoksa gerçek mi sizce? :oy:

ah şu erkekler diyen hanımefendileri sahneye davet ediyorum.Fikrim o iş yaş

Forumdan mı? Reelden mi? Forumdansa nick ver ciddi mi değil mi söylerim. :D

Kankaaa bas tekmeyi, ondan bir cacık olmaz :)

Zeynacim harcadigin vakte verdigin emege yazik olur. Yine de sen iyisini bilirsin tabi.

Adını koyunca duyguların mı değişecek ne gereği var bırak isimsiz olsun zamanla olur herşey aceleniz ne yani :D en güzel zamanlar işte yavaş yavaş tadını çıkararak yaşa, bana göre ne kadar geç sevgili olursanız okadar uzun bir ilişki olur, aklında biri varsa bunu senden başka burda kimse daha iyi bilemez azcık sarraf olacan azcık araştırma yapacan :D

Bence bahane üretiyor. İlgin alakan hoşuna gidiyor; ama işi ciddiye bindirip özgürlüğünden ödün vermek istemiyor.

Zeynacim harcadigin vakte verdigin emege yazik olur. Yine de sen iyisini bilirsin tabi.
İnşAllah yanılıyoruzdur. Çünkü ben de senin gibi düşünüyorum. : ((

Adını koyunca duyguların mı değişecek ne gereği var bırak isimsiz olsun zamanla olur herşey aceleniz ne yani :D en güzel zamanlar işte yavaş yavaş tadını çıkararak yaşa, bana göre ne kadar geç sevgili olursanız okadar uzun bir ilişki olur, aklında biri varsa bunu senden başka burda kimse daha iyi bilemez azcık sarraf olacan azcık araştırma yapacan :D
Al işte aynı kafadan o da. :/

Bence bahane üretiyor. İlgin alakan hoşuna gidiyor; ama işi ciddiye bindirip özgürlüğünden ödün vermek istemiyor.
Olabilir, ama gitmeme de izin vermiyor. o_O ve çok ilgili . Sadece sevgili degiliz. Aslında sevgili gibiyiz ama degiliz ayyyyyy öldürün beni yaşamayı istemiyorum :D

Adı koyulunca iliskiniz değişiyor mu
ne saçma ya
ne hissediyorsanız öyle yaşayın işte
ama çocuk bişey hissetmiyor o kesin

Sen önce bi atan
maaşını al kendi ayakların üzerinde dur
ondan sonra öyle bi konu açtığın için kendine kizacaksin

reelde görüştünüz mü?
eğer zamana bırakalım diyorsa o zaman biraz zor gelir..

Bir iliski ya vardir ya yoktur bahane varsa ondan bisey olmaz yover gitsin

Sen önce bi atan
maaşını al kendi ayakların üzerinde dur
ondan sonra öyle bi konu açtığın için kendine kizacaksin
Canım millet okurken evlenio da çocuk yapıo sen hangi alemdesin. Nasibin zamanı mı varmış.

reelde görüştünüz mü?
eğer zamana bırakalım diyorsa o zaman biraz zor gelir..
Görüştük. :)

Bir iliski ya vardir ya yoktur bahane varsa ondan bisey olmaz yover gitsin
Hayırlısı olmassa olmaz biri gider biri gelir. :D

su an tam aksı durum bende var o bekleyen taraf , kendimden biliyorum sadece ilgi hosuna gidiyor :umursama:

Zeyna Karşındaki insanı konuşmasında sana olan bakışlarından anlamalı insan. Bazı insanlar var gerçekten dediği gibi sevmeye çalışır , ama bazı insanlar var sadece gönül eğlendirir senden sıkıldıktan sonra basar tekmeyi, İyi düşünmen lazım tam karar vermen lazım ama tek başına vermen lazım

Şimdi yanlış anlamassanız çirkeflik yapayım şurada biraz;

Erkek arkadaşınız gayet açık ve dürüst iken size karşı,siz biraz aceleci davranıyorsunuz gibi geldi..
Adını koymak yerine bir ilişkinin en güzel tatlı heyecan/kıskançlıklarının tadını çıkarın ve en önemlisi birbirinizi tanıyın..

Sizi anlıyorum içiniz kelebek yuvası lakin neden birbirinizi bir anda tüketmek istiyorsunuz ki?
Siz de biliyorsunuz 2-3 ay sonra sonlanacaktır ilşki *hızlı ilerlerse*
Bence şu an yapmanız gereken sohbet ayarınızı tıtturmak,sadece aşktan değil başka konular hakkında fikirlerini sorarak çevresi tarafından görüp/görmediği saygınlığı ve güvenirliği bariz bi' şekilde anlamanız.

Hülasa acele etmeyin.. Bu konuyu erkek arkadaşınız açmadan kesinlikle açmayın.. Çünkü bu evlenmek için sevgilisini zorlayan hatun tipi gibi görünebilir.
Bol şans.

Geri