Yarı çıplak kıza tepki!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bağdat Caddesi'nde düzenli olarak ip mayoyla gezen manken Melisa Aydınalp gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan Aydınalp, kütüphaneye haftada en az 2 kez giderek “ahlak ve toplum değerleri” ile ilgili kitaplar okumak şartıyla serbest bırakıldı.

Uzun versiyon tüh bu nasıl giyim böyle

Kapanmayı yasaklayan ülkelerin olduğu bir dünyada açılmanın yasaklanmasını olağan bir fizik yasası olarak görüyorum.

Şu şekilde giyinip bir de kendini mutlu hissettiğine kesinlikle ikna olamıyorum.

İnsanı eşref-i mahlukat yapan nedenlerden kopuşu simgeleyen bir tavır. Tamam kardeşim, primat gibi dolaşıp, önüne gelenle yatabiliyorsun. Ben ikna oldum.

Her kıyafetin bir giyim yeri vardır. Bu şekilde tatil bölgesinde sahilde giymesine kimse karışmaz ya da söz etmez. Ancak mevcut bulunduğu bölgede giymesi başlı başına yanlış. Özgürlük bu değil genel anlamda da müstehcenlik avret bölgesinin görünmesi değil. Açık açık ve edebe aykırı olan her şey müstehcendir. Benim ailem hukukçu deyip hukuk dilinde müstehcenliği kendince yanlış açıklamasına ne demeli. Bu şeye benzedi. Bazı koca karılar olur hastaneye doktora gider bir şey bilmez ama doktora şunu yaz bunu yaz deyip teşhis koyması gibi olmuş. Şaka gibi :)

Neresi sığlık? Abaza kalmış olmalı dese daha iyi mi? Çünkü ben öyle derdim-de neyse demiyim...

Plajlarda, tatil yörelerinde, eğlence mekanlarında sürekli karşılaştığımız bir tablo ancak yolda, sokakta olmasının anlaşılır bir tarafı olamaz. Yerine göre giyinmeyi yerine göre konuşmayı bilmek gerekiyor yoksa toplum içinde komik duruma düşmekten başka bir şey elde edemezsiniz.

Dikkat cekerek ne gibi bir mesaj vermis?

Geri