Yargının tarafsız olduğunu düşünüyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Yargının Tarafsız Olduğunu Düşünüyor Musunuz?

Kesinlikle hayır.Yargı kendi çıkarlarını kollayan bir sopadan ibaret

Hıhı tarafsızldlslanfşağ

Terzi olsam cübbelere düğme ve gizli cep dikmekten köşeyi dönerdim diye düşünüyorum.

yargıyı dillerine dolayanlar objektif olmadığı sürece
verdikleri her karar eleştirilecek,yargıyı yıpratılmaya devam edilecektir.

Tarafsız olduğunu düşünen arkadaşların bir gün yargı ile işleri olduğu zaman, ki umarım hiç olmaz anlamalarını diliyorum. Bu ülkede tarafsız hiç bir kurum yoktur. Ülkenin hali muz cumhuriyetinden farksız.

Hayır, hiçbir zaman yargının tarafsız olduğunu düşünmedim.

Hayır dedikten sonra, "hiç bir zaman tarafsız değildi" diyerek, son yılların ağır fasizmini golgelemeye çalışanlara itibar etmeyin.

Dünyanın en komik olmayan fıkrasıdır tarafsız yargı söylemi.

benim tarafı tutmadığı zamanlar
acayip kızıyorum

Yargı bağımsızdır
Sizce buna kim inanır? Bence kadir inanır

Bu soruyu ancak bu kadar ciddiye alabildim

tabiki tarafsız, gecen yeşil de geçtim diye ceza yedim polise de söyledim banane la dedi baya tarafsız bir yargılamaydı bildiğin nutkum tutuldu itiraz edemedim

tabiki tarafsız, gecen yeşil de geçtim diye ceza yedim polise de söyledim banane la dedi baya tarafsız bir yargılamaydı bildiğin nutkum tutuldu itiraz edemedim
Polis yargı değil, yürütme.

Yargı zaten tarafsız olamaz. Tarafsız olsa, şöyle işlemeli.
Hırsız evi soyar ve yakalanır. Yargıya çıkar. Suç tesbit edilir ve karar verilir. Soyulan taraf ve hırsız çalına malı aralarında eşit olarak bölerek paylaşmakla yükümlü kılınır.

Yargı kitapta ne yazıyorsa on uygulamakla hukuktn yana taraf tutmak zorunda. Aksi durumda her Hakim kendi kişisel görüşüne göre karar verir ve yargıda tutarsıklıklar ortaya çıkar.

Geri