Yardımmm

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
49DAB381-EB40-4853-8C8F-BDA96B1B64CE.jpeg
Arkadaşlar MS harflerinden bi logo düşünüyorum
Ama pek anlamam açıkcası bu işten
Yapabilen yada fikir vericek arkadaşlar varsa cok sevinirim seçebilirsiniz bide hangisi daha estetik durduğunu ona göre devam etmek istiyorum

Estetikliği bilmem ama M harfinin vurgusu birincide daha iyi.

Birbiriyle çok bağımsızlar, bütünlük addetmiyor. Kişisel bir web blog mu yoksa başka bir proje için mi düşünüyorsunuz ? biraz daha detay verebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Logo ne için yapılıyor? MS açılımı neyi içeriyor Maralım?

5xrU1A.jpg

5xrWw1.jpg

5xr2HH.jpg

Logo ne için yapılıyor? MS açılımı neyi içeriyor Maralım?

5xrU1A.jpg
Bu logada eşin sanki sana tutunmuş da sen olmazsan düşer gider gibi bir hissiyat var. Bence bu değil.

5xrWw1.jpg

Burada ise iç içe geçmiş yaşamlarınızın oluşturduğu kendi dünyanız var. Bu olabilir.

5xr2HH.jpg

Bunda ise sanki şirket logosu havası var. Ne sen ona, ne o sana burundan kıl aldırmaz gibi gözüküyor. Bu olmalalı.

@Alaz hepsi de birbirinden güzel çalışmalar. Emeğine sağlık.

Şimdi ben yaptım desem yalan olur eksen beyefendi, ben örnek olsun diye MS logo araması yaptım. Asıl sizin güzel hayal gücünüze sağlık, ne güzel benzetmeler yapmışsınız... @EkSen

Birbiriyle çok bağımsızlar, bütünlük addetmiyor. Kişisel bir web blog mu yoksa başka bir proje için mi düşünüyorsunuz ? biraz daha detay verebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

proje için düşünüyorum yaptıgım 3 boyut çizimlerin üstünde olucak

Şimdi ben yaptım desem yalan olur eksen beyefendi, ben örnek olsun diye MS logo araması yaptım. Asıl sizin güzel hayal gücünüze sağlık, ne güzel benzetmeler yapmışsınız... @EkSen

Benim baş harfimle kardeşimin baş harfi canım

Yüksek çözünürlük ekledim derinlemesine inceleyebilmen için dilersen " .ai " & " .eps " uzantıları üzerinde çalışma yapabilirsin. Beğenirsen üzerinde revize yapılabilir ve istediğin boyut ve formatta ulaştırabilirim.

Şablon - 1

cRxPh5.png

Şablon - 2

MS_TRY-02.png

@Maral seninkiler içinde 2'nolu olan güzel. özgün olarak çizdiysen program önerilerini dikkate alma derim.

3'nolu çizimde ki yuvarlak hatlar pembe'ye boyanmış oda gibi ileride gözüne batar.

harflerin iç içe geçmesi bütünüyle yapıldığında, galatasaray logosu gibi bayağı ve esinlenilmiş kalır.

keskin hatlar iyidir, siyah ve beyaz renklerin modası asla geçmez her dönemin renkleridir.

2'nolu çizim şahane..

siyah ve beyaz renk değildir geyiğini kendim yapayım da iş atılmasın : dd

Geri