YArDımınıza İHTiyacım var !

Konu sahibi son olarak 3289 gün önce görüldü
Selamun aleyküm bayanlar ve beyler . Konuya direk girmek istiyorum ve şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

Ben bakü türk okulunda okuyan bir kardeşinzim ve sınıftada huyu huyuma suyu suyuma bi kız var ve 2 yıldır yakınız . Geçen yıl bir kızı seviyordum ve bunu anlatıyodum kıza ve oda bana yardım ediyodu ve sonra sevdiğim kıza açıldım ve kızda bana yolu verdi . 1 yıl sonra o sevdiğim kızı unuttum ve bizim sınıftaki o huyu huyuma olan kıza 3-4 aydır birşeyler hissediyorum uzun lafın kısası kızla 3 yıldır tanışıyorum ve 2 yıldır yakınız , kızında biraz gönlü bende var gibi hissediyorum neyse .. bu ayın sonlarında mezuniyet yemeği olucak , sadece bizim sınıfın gidiceği bi akşam yeneği . Sizce kıza ne zaman açılmayılım , yemektemi yoksa başka bi günmü . Yardımlarınızı bekliyorum . Teşekkürler :) ( 1 Ay sonra okul bitiyor ve ben türkiyeye dönüyorum . )

#fsitiraf mı burası -.-

Bence açılma bırak kapalı kalsın.

Duygularından eminsen açıl gitsin, ölümlü dünya ne olcak.

Fazla açılma boğulabilirsin.Duyguların karmaşık çünkü bende bu izlenimi bıraktın.

Çok saçma değil mı eski sevgilini
Anlattığın kişiye duygu beslemek.
Bence dostluğu kaybetmiş olursun yapma.

Yemekten sonra yürüme mesafesindeyse ev eşlik et orada açıl gitsin ama derinlere değil biraz daha karadan sallaman lazım yoksa bu iş yaş.

2 yıldır durduysan senden ekmek çıkmaz hacı :D

2 yıldır samimiyiz , ama ben 3 aydır birşeyler hissediyorum kıza.

arkadaşlar kızlarla arkadaşta olabilirsiniz. illa sevgili olacaksınız diye bir kaide yok.

Geri