Yardımınıza ihtiyacım var. Benim için çok önemli bir husus.

Konu sahibi son olarak 804 gün önce görüldü
Yardımınıza ihtiyacım var. Benim için çok önemli bir husus.

-Günde ortalama 5-10 adet arası satan bir kitap eğer stoğunuzda bulunuyorsa satmak istemez miydiniz? Bu işte bir gariplik yok mu sizce?
-Eğer yoğunluktan kaynaklanıyorsa neden birçok kitabın satışı devam ederken benim kitabıma bu yapılıyor?
-Stoklarında varken ve kitaba talep varken neden sürekli bunu yaşıyoruz?

Kitapyurdu hesabı bulunan değerli takipçilerimden ricam; hesabınıza girip “Haber Ver” butonuna tıklarsanız memnun olurum.

Dijital İşgal ve Transhümanizm

Ayrıca: Kitaba ulaşamıyoruz hocam, ne zaman sayfaya girsek “Üreticiden tedarik bekleniyor” diye sitemde bulunanların bu mail adresine yazmalarını rica ediyorum. Çünkü stoklarında var, satışa çıkarmıyorlar

editor@kitapyurdu

Hepinize çok teşekkür ederim.

Serhat Arvas1666448959208.jpg

Kitapyurdu instagram sayfasına yapılan yorumlara bakın. İnsanlar kitabı talep ediyor, kitapyurdu elinde kitap olmasına rağmen satışa açmıyor.

Bugün saat 19:00’da 5 adedini satışa açtı, 20:00’de beşi satıldı bitti. 1 saatte 5 adet satan kitap talep edilen kitaptır. Açın bakalım 24 saat satışa, belki daha çok satılacak!

#kitapyurdu ! Neden kitabımızın satılmasına engel oluyorsunuz?

Çok satan kitapları siz mi belirliyorsunuz?1666449128565.jpg1666449145927.jpg1666449145927.jpg

Ekli dosyalar

• 1666449140139.jpg
    1666449140139.jpg
    237.7 KB · Görüntüleme: 1
bende hala sepete ekle yaziyo ekleyince de satin al yaziyo

trol haber yapıp dikkat çekmek için yapılmış bir eylemde olabilir.
Yapılmayan şey değil.

Adam yazdığı kitabın bütün haklarından hukuken vazgeçti. Maddi geliri yok internette bulunan bütün yayınevleri satışı durdurdu.
Ne bekliyordunuz Pomak abi?
O kitabin yayilmasini mi?
Burada Orwell ve Huxley i yasaklamaya kalktiklar unilerde.

Pomak yazar sensin di mi?

Geri