Yardım lazim

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Çalıştığım şirketin aylık olarak çıkarttığı bültende cikan ödüllü soru ben cevabı bulamadım belki siz yardımcı olabilirsiniz soru bu
a2414419cefb17440829f5f23de7a170.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kenarlari tam cikmamis nan bidaha ceksen .s

tumblr_inline_n2pjd0dgUw1qdlkyg.gif

çıkmayan kısım williham yazıyor diğerinde sakin bir şekilde yazıyor çekme durumum yok almadım broşürü yanıma

Etraftaki cam parçalarını düşünürsek William, bir akvaryum hayvanı olabilir. Teddy bir şekilde akvaryumu kırmıştır, kırılan akvaryum hayvana zarar vermiştir ve hayvan ölmüştür. Teddy'de kendini suçlu hissederek üzüntü ile odanın bir köşesine oturmuştur.

Aklıma başka bir şey gelmiyor. Ölen bir insan olsaydı Teddy mutlak suretle yargılanırdı herhalde.

Sanırım 2side Ev Hayvanı Biri Kedi Biride Balık Olabilir Yemek İçin Uğraşırken Akvaryumu Devirdiğinden Çıkan Sesten Korkmus Ve Balığa Yanasmamıs Olabilir Eve Gelen Ev Sahipleride Bu Durumla KArşılaşır.

Sanırım 2side Ev Hayvanı Biri Kedi Biride Balık Olabilir Yemek İçin Uğraşırken Akvaryumu Devirdiğinden Çıkan Sesten Korkmus Ve Balığa Yanasmamıs Olabilir Eve Gelen Ev Sahipleride Bu Durumla KArşılaşır.
Evet bu daha mantıklı ama Teddy bir köpek olabilir. Kediler vurdumduymaz olurlar. Bir suç işleseler de işledikleri suçu önemsemezler ve rutine devam ederler. Köpekler biraz daha hassastır ve bir suç işlediklerinde o suçun farkında olurlar.
Teddy bir köpek, William ise bir balık olmalı.

Evet bu daha mantıklı ama Teddy bir köpek olabilir. Kediler vurdumduymaz olurlar. Bir suç işleseler de işledikleri suçu önemsemezler ve rutine devam ederler. Köpekler biraz daha hassastır ve bir suç işlediklerinde o suçun farkında olurlar.
Teddy bir köpek, William ise bir balık olmalı.

Peki Teddy Bir Kedi. Williamın Hamster Olma Şansı %Kaç?

Peki Teddy Bir Kedi. Williamın Hamster Olma Şansı %Kaç?
Bu da bir ihtimal ama Hamster'ların kafesleri genelde plastik oluyor. Cam denince aklıma gelen ilk aksesuar akvaryum oldu.

Bir de kedi evde beslenen bir hayvanı yemeye niyetlenmişse öldürüp bırakmaz, mutlaka yer ve suçluluk da duymaz bundan : )

Bu da bir ihtimal ama Hamster'ların kafesleri genelde plastik oluyor. Cam denince aklıma gelen ilk aksesuar akvaryum oldu.

Bir de kedi evde beslenen bir hayvanı yemeye niyetlenmişse öldürüp bırakmaz, mutlaka yer ve suçluluk da duymaz bundan : )

Hayvanlar İçin Cinayet Tabiri Şaşırtmaca Olabilir Mi?

''cam kırıkları olduğu halde ölü durumdadır.'' cümlesinde bir anlam bozukluğu mu var yoksa sorunun cevabıyla alakalı bir durum mu? Etrafında cam kırıkları olan canlının ölmemesi mi lazım?

Soruyu göremeyen sadece ben miyim? Bir yazı var ama soru yok

Teddy bir köpek william'da bir balık olma ihtimali yüksek bir arkadaşımızında dediği gibi Köpekler hassas olur suçluluk duyarlar soruya bu şekilde cevap vermeyi düşünüyorum teşekkür ederim yardımınız için

Geri