Yardım edin kpss hayat memat :D

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Yarın kpss bugün cumartesi kimliğim kayıp ehliyet var ne edecezzz ? :D

Nüfus müdürlükleri sınavlar dolayısıyla Cumartesi ve Pazar günleri açık oluyor. Sınav giriş belgenle gittiğinde anında nüfus cüzdanı çıkarılıyor. En son böyleydi

Ehliyet yeterli ..
Hiçbişey yapmana gerek yok

Geçen senede aynısı oldu ehliyet ile almadılar yazıyor zaten ehliyet ile olmaz diye

3 senedir bu kpss ye çalışıyordum tüh :dyg:

Kimlik alternatifleri, sınav denetmenleri tarafından tam olarak tanınmadığı, bilinmediği için kimlik alternatifleri ikiye indirilmişti en son. Yani o yüzden sadece ehliyetle gidip şansını denemeye çalışma bence.

ADAYLARIN VE SINAV GÖREVLİLERİNİN SINAV BİNALARINA GİRİŞ KOŞULLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK' Alıntı:
MADDE 5 – (1) Adaylar Başkanlıkça yapılan sınavlara; kimlik kartı ve adaylar tarafından ÖSYM sisteminden alınan ve/veya Başkanlıkça adaylara gönderilen sınava giriş ve kimlik belgesi ile girerler. Üzerinde adayın güncel bir fotoğrafı ve T.C. kimlik numarası bulunmayan nüfus cüzdanları ve geçerlilik süresi bitmiş pasaportlar kabul edilmez.

(2) Zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ve yaşları nedeniyle nüfus cüzdanlarında fotoğraf bulunmayan belirli yaşı ikmal etmeyen askerîöğrenciler için askerî kimlik belgesi, kimlik kartı olarak kabul edilebilir.

(3) Sürücü belgesi, meslek kimlik kartları ve benzeri belgeler, sınava giriş için geçerli kimlik belgeleri olarak kabul edilmez.

(4) Yurt dışında yapılan sınavlarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için bir ve ikinci fıkrada belirtilen kimlik belgeleri kabul edilir. Başka bir ülkenin vatandaşları için de o ülkeye ait pasaport veya nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi kimlik belgesi sınavlara girişte geçerli kimlik kartı olarak kabul edilebilir.

(5) Sınav güvenliğinin sağlanması amacıyla, genel kolluk görevlileri ile bunların gözetiminde olmak üzere özel güvenlik görevlileri, herhangi bir emir veya karar olmasına ve hangi meslek grubuna dahil olup olmadığına bakılmaksızın, adayların ve sınavın yapıldığı binaya girme hakkına sahip olan tüm görevlilerin üstünü ve eşyasını teknik cihazlarla, gerektiğinde el ile kontrol etmeye ve aramaya yetkilidir.

(6) Görevli olması sebebiyle sınav süresince sınav yapılan bina ve salonlara girmek isteyenler, sorulmaksızın kimliklerini ibraz etmekle yükümlüdür.

4. Sene yine calisirsin bosver :p

Kimlikmi çözcek o kadar soruyu

Grifikir sen işini bu risklere atacak adam mısın ya .d o yüzden konuya yorum yapmayacaktım da dayanamadım .d Hiç inandırıcı değilsin

Ya ne yalanı harbiden giremiom sınava :D inanın ama hiç çalışmadım ki 2 senedir.kitap yüzü görmedim kendimi deneme amaçlı girecektim nasip değilmiş :D

Ya ne yalanı harbiden giremiom sınava :D inanın ama hiç çalışmadım ki 2 senedir.kitap yüzü görmedim kendimi deneme amaçlı girecektim nasip değilmiş :D

Gecen yıldan beri kimliğe ihtiyacın olmadı mi hala kayıp :p ayrıca ben üç yıldır calısıyorum demene yalan dedim :d

Gecen yıldan beri kimliğe ihtiyacın olmadı mi hala kayıp [emoji14] ayrıca ben üç yıldır calısıyorum demene yalan dedim :d
Kamuya açık yerde 1 bçk senedir kimliğimin kayıp olduğunu belirttin heran biri üzerime şirket açabilir ve zengin olabilirim :o

Geri