Yardım edebilir misiniz?

Konu sahibi son olarak 3026 gün önce görüldü

Sizce?

• Aramalıyım

Kullanılan: 1 100.0%
  • Susmalıyım

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Arkadaşlar merhaba. Ben erkek arkadaşımla bu dönemde biraz tartışmalı günler yaşadım. Bu sebeple ilişkimizde biraz mesafe açıldı sanırım. :lls: bu konuya biraz takmış durumdayım. kahve falı yolladım, bana erkek arkadaşımla konuşmam gerektiğini söyledi. Arkadaşlarım ise bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Sizce ne yapmalıyım? :karışık: konuşsam bir dert... Sussam olmuyor. Yardım istiyorum :mks:

O mesafe daha coookk acılacak ve ucurum olacak.Aramak isteyen arardı sen arama.

Arkadaşlar merhaba. Ben erkek arkadaşımla bu dönemde biraz tartışmalı günler yaşadım. Bu sebeple ilişkimizde biraz mesafe açıldı sanırım. :lls: bu konuya biraz takmış durumdayım. kahve falı yolladım, bana erkek arkadaşımla konuşmam gerektiğini söyledi. Arkadaşlarım ise bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Sizce ne yapmalıyım? :karışık: konuşsam bir dert... Sussam olmuyor. Yardım istiyorum :mks:
*not; anket açacaktım da yapamadım soru uzun sanırım... :dyg:

1 kez sorunca anlamıyoruz gibi sanmıssın sanki

Arkadaşlık kolay kurulmuyor mesajı veya aramayı yapmıyorsa siz yapın eğer kaybetmek istemiyorsanız

Kızzz fallara göre mi hareket ediyorsun?
Õyle ilk kavgada kenara çekilemezsiniz efem, ne demek sen arama! Belki o da öyle düşünüyordur.
Oooo sen aramazsan ben aramazsam bu ara nasıl kapanacak?
Hemen ablanı dinleyip ilk msjini çekiyorsun! Yaz, seni dün gece rüyamda gördüm, iyi misin?
Zaten verdiği tepkiye göre duruma bakarsın.

Sussan daha hayırlı olur bence :ak1:

Ne falmıs bu arkadas orda ne zaman ne yapacagında gorünüyor mu ?

Ama ben onun mesaj atması gerektiğini düşünüyordum. Dediğiniz gbi kaybetmek de istemiyorum. Aslında dediğiniz gibi denemek bir şey kaybettirmez gibi

Tartismalarin sebebi neler?

Eger sacma sapan sebeplerden yanlis anlamalardan kaynakli araniz acilmissa ve bu ilk degilse. S. Et gitsin.

Ama ilkse tolerans tani. Duzelmesi icin konus adim at baktim duzrlmiyo. Yine s. Et.

Tartismalarin sebebi neler?

Eger sacma sapan sebeplerden yanlis anlamalardan kaynakli araniz acilmissa ve bu ilk degilse. S. Et gitsin.

Ama ilkse tolerans tani. Duzelmesi icin konus adim at baktim duzrlmiyo. Yine s. Et.

Ya eski sevgilisiyle ilgili bir konuda tartıştık. Aslında anlatmak istemedim dedi ama ben bir şeyler gizlediğini düşündüm. Gerçi bana yalan söyleyeceğinden değil de benden bir şeyleri saklıyormuş gibi hissettiğimden üstüne gittim. Konu tam olarak bu. Bu sebeple onun konuşmasını istiyorum aslında ilk.

Ya eski sevgilisiyle ilgili bir konuda tartıştık. Aslında anlatmak istemedim dedi ama ben bir şeyler gizlediğini düşündüm. Gerçi bana yalan söyleyeceğinden değil de benden bir şeyleri saklıyormuş gibi hissettiğimden üstüne gittim. Konu tam olarak bu. Bu sebeple onun konuşmasını istiyorum aslında ilk.

Yani sen triplendin. Tartismayi cikarttin.

O zaman gidip konusacaksin.

Sal çayıra elbet biri kayıra :P

Geri