Yardım ÇOK ÖNEMLİ@@@@@@@@@@@@@@@@

Konu sahibi son olarak 4783 gün önce görüldü

ARKADAŞLAR BLOGA KATOGORİ AÇIP İÇİNE BİŞİLER KOYMAYI BİLEN VARMI VARSA SÖYLERSENİZ TŞK
BENDE EMBET KODU VAR FİLM EKLİYORUM BEN KATAGORİ AÇIP O KATAGORİYE NASIL FİLM EKLERİM YARDIM FİLM EKLİYORUM 74 TANE FİLM EKLEDİM AMA HEP AYNI KATAGORİYE GİRİYO BEN NASIL YENİ BİR KATAGORİ AÇARIM YARDIM

BLOG KURDUM AMA.

KATAGORİ SAYFA DEMEK BİLMİYENLER İÇİN SAYFA GİBİ YANİ :d

:D ŞMDİDEN TEŞEKÜRLER

Banette kadının içine ne kaçmış tamamını seyretmeye tahammül edemedim pompalıyla vursunlar onu sayende kulak acısı çekiyorum.

ARKADAŞLAR BLOGA KATOGORİ AÇIP İÇİNE BİŞİLER KOYMAYI BİLEN VARMI VARSA SÖYLERSENİZ TŞK
BENDE EMBET KODU VAR FİLM EKLİYORUM BEN KATAGORİ AÇIP O KATAGORİYE NASIL FİLM EKLERİM YARDIM FİLM EKLİYORUM 74 TANE FİLM EKLEDİM AMA HEP AYNI KATAGORİYE GİRİYO BEN NASIL YENİ BİR KATAGORİ AÇARIM YARDIM

BLOG KURDUM AMA.

KATAGORİ SAYFA DEMEK BİLMİYENLER İÇİN SAYFA GİBİ YANİ :d

:D ŞMDİDEN TEŞEKÜRLER

Öncelıkle Kurdugun Blog Ucretsız mı Yoksa Wordpress Gibi Ücretli Bir Blog mu ?

blogspot mu ? nedir Kardeşim Tam Bi Açıklama Yap Yardımcı Olalım .

Ücretsiz Kardeş Film ekliyorum ama nasıl katagori yapıcam

Blooger için

http://www.forumbahane.net/hazir-si...-yayinlama-ve-kategori-ayirma.html#post866452

Embed kodu için bu resimde anlatmış:

blogger+embed+kodu+kabul+etmiyor+ediyor.jpg

Blogspot'ta Kategori Oluşturamazsın , Mantık Buna İzin Vermez Ama Şu Sekilde Bir Çözüm Olabilir..

Örnek ;

@Kategoriler@
-Filmler ( Burada Belli Bir kategori İstiyorsan => blogununadı.blogspot.com/search/label/Filmler )

Bu Şekilde Url Ayarlaması Yaptıgında Burası Filmler Kategorisi Olur Kardeşim.
Bunun Mantıgıda Şudur ki ;
Etiket Kısmından Belli Bir Etiket Secersin O Etiketi O Kategoriye Belirlediğin Yazılara Eklediğinde ;

" blogununadı.blogspot.com/search/label/Filmler "Bu Şekilde Ne Kadar Yazı Eklediysen Orada Çıkar ..

Kısaca Mantık Budur.

Blogspot'ta Kategori Oluşturamazsın , Mantık Buna İzin Vermez Ama Şu Sekilde Bir Çözüm Olabilir..

Örnek ;

@Kategoriler@
-Filmler ( Burada Belli Bir kategori İstiyorsan => blogununadı.blogspot.com/search/label/Filmler )

Bu Şekilde Url Ayarlaması Yaptıgında Burası Filmler Kategorisi Olur Kardeşim.
Bunun Mantıgıda Şudur ki ;
Etiket Kısmından Belli Bir Etiket Secersin O Etiketi O Kategoriye Belirlediğin Yazılara Eklediğinde ;

" blogununadı.blogspot.com/search/label/Filmler "Bu Şekilde Ne Kadar Yazı Eklediysen Orada Çıkar ..

Kısaca Mantık Budur.

Wordpress Bloglarında kategori oluşturabilirsin.

Tam bana lazim olan konuymus. Actim ama yanda kategoriler gözükmüyor konu eklerken, cildivdim.

Geri